× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Προβλήματα από τα άκοπα χόρτα

Καταγγελία κατοίκων της περιοχής του Αεροδρομίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/7/2019

Προβλήματα από τα άκοπα χόρτα

Επιστολή-καταγγελία απέστειλαν στα τοπικά ΜΜΕ κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Αεροδρομίου και των γύρω χωριών σχετικά με άκοπα χόρτα πέριξ των δρόμων. Όπως, αναφέρουν χαρακτηριστικάτα,τα  χόρτα εμποδίζουν την ορατότητα και επίσης βοηθούν την εύκολη εξάπλωση μιας φωτιάς. Η τελευταία φορά που έγινε κοπή χόρτων στην εν λόγω περιοχή έγινε πριν από τρία χρόνια (το 2016) μονό μετά από αίτησή μου και επίσκεψη στην υπηρεσία των γεωπόνων του Δήμου. Το 2017 δεν έγινε απολύτως τίποτα». Πέρσι κάτοικοι έκαναν ηλεκτρονικά αίτηση αλλά δεν πήραν απάντηση. «Μονό κάποιοι πολίτες από μόνοι τους κόβουν γύρω από την οικία τους κάποια λίγα χόρτα».

Η ίδια κατάσταση με ψηλά χόρτα επικρατεί και στην περιοχής που βρίσκεται εκατέρωθεν του δρόμου στην περιοχή του κλωβού του Κυνηγητικού Συλλόγου Μυτιλήνης μετά το Στρατόπεδο 221. Εκεί τα κλαδιά των χόρτων έχουν ενωθεί σε μεγάλο ύψος. Παρά το γεγονός ότι κάτοικος της περιοχής απεύθυνθηκε στη δασική υπηρεσία ήδη από τον Μάιο παρόλα αυτά δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα καθώς η υπάλληλο της Δασικής που έκανε την για αυτοψία υπάλληλος τα βρήκε όλα καλά. Συγκεκριμένα ανέφερε « αφού χωράει το πυροσβεστικό όλα καλά»!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ