× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνάντηση διοικήσεων Επιμελητηρίων Λέσβου και Αϊβαλιού

Σύσφιξη των σχέσεων για το καλό των δυο λαών

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 15/7/2019

Συνάντηση διοικήσεων Επιμελητηρίων Λέσβου και Αϊβαλιού

Στο Αϊβαλί βρέθηκε αντιπροσωπεία της διοίκησης του Επιμελητηρίου Λέσβου αποτελούμενη από τον πρόεδρο Βαγγέλη Μυρσινιά και τους Παναγιώτη Τατάκη, Παρασκευά Φραντζέσκο και Νικόλαο Αθανάση όπου είχε συνάντηση με την διοίκηση του Επιμελητηρίου του Αϊβαλιού. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Αϊβαλιου Mustafa Büyükçıvgın, τόνισε ότι ως Επιμελητήριο δίνουν μεγάλη σημασία στην επίσκεψη αυτή καθώς αφορά την ανάπτυξη της αμοιβαίας φιλίας, όσο και την ανάπτυξη του αμοιβαίου εμπορίου. «Επιθυμούμε τη συνέχιση των αμοιβαίων συνομιλιών όσον αφορά την ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας», επεσήμανε ο κ. Büyükçıvgın. Από την μεριά του ο κ.Μυρσινιάς επεσήμανε ότι τώρα υπάρχουν περισσότερα πράγματα να κάνουν τα δυο Επιμελητήρια τονίζοντας ότι « πρέπει να συνεργαστούμε και να συναντώνται οι επιτροπές μας πιο συχνά».Στη συνέχεια οι πρόεδροι του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αϊβαλιού και Λέσβου παρουσίασαν τα μέλη του συμβουλίου μεταξύ τους. Μετά τη συνάντηση, ολόκληρη η αντιπροσωπεία παρευρέθηκε στο γεύμα που τους δόθηκε προς τιμήν τους και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αϊβαλιού Mesut Ergin.
Η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο Αϊβαλιού ο οποίος τους υποδέχτηκε στην πόρτα του δημαρχείου. Στη συνάντηση ο δήμαρχος Mesut Ergin τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Λέσβος και το Αϊβαλί είναι τόσο κοντά σε απόσταση και μπορούν να είναι κοντά και στο εμπόριο. «Πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει αμοιβαίο εμπόριο με αμοιβαία θετικά συμφέροντα. Νομίζω ότι είναι καλό να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ