× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Φωτιά με φωτιά» στο Κτήμα Οινοφόρος και αποκλειστικά στο «Ν»!

Ο Πάνος Κιάμος σε μια μοναδική συναυλία στο «Κτήμα Οινοφόρος»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/7/2019

«Φωτιά με φωτιά» στο Κτήμα Οινοφόρος και αποκλειστικά στο «Ν»!

Είναι γεγονός, το έχουμε ξαναπεί. Αυτό το καλοκαίρι ο Πάνος Κιάμος, θα τραγουδήσει στη Μυτιλήνη. Έρχεται τη Δευτέρα 2 Αυγούστου για μία μοναδική συναυλία στο «Κτήμα Οινοφόρος» ανάβοντας φωτιά στο πρόγραμμα! Θα μιλήσει αποκλειστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Ν» αύριο Τρίτη στις 3 το μεσημέρι στους 99 στα fm και online εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πάνος Κιάμος με τις μεγάλες επιτυχίες του, τις νέες: το απόλυτο hit «θέλω να σε ξαναδώ», «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής», «Αυτό να το θυμάσαι» και την καινούργια «Σκάνδαλο» σε συνδυασμό με την χαρισματική επικοινωνία του με τον κόσμο ξέρει να μετατρέπει την κάθε βραδιά σε ανεπανάληπτο Party!

Δευτέρα 12 Αυγούστου στον Οινοφόρο στις 12 το βράδυ!

Για να μπείτε στην κλήρωση για 8 ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις πατήστε τον σύνδεσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πορεία του

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Πάνος Κιάμος υπήρξε άριστος μαθητής και ότι είχε καταφέρει να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή. Όπως όμως έχει δηλώσει ο ίδιος, το έκανε για να ευχαριστήσει την οικογένειά του καθώς ο ίδιος πάντα ήξερε ότι θέλει να γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής. Έτσι, δεν φοίτησε ποτέ στην Ιατρική και το 1994 ξεκίνησε να εργάζεται στην νύχτα. Παράλληλα ξεκίνησε συστηματικές σπουδές στην μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα θεωρίας της μουσικής και κιθάρας.

Από τα πρώτα του κιόλας επαγγελματικά βήματα βρέθηκε στις μεγαλύτερες πίστες και στο πλάι πολύ μεγάλων καλλιτεχνών, όπως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Ελένη Δήμου κ. ά. Ο νεαρός τραγουδιστής ξεχωρίζει αμέσως με την γεμάτη ενέργεια εμφάνισή του στην σκηνή, την υπέροχη φωνή του και τον χαρακτήρα του. Όλοι μιλούν για ένα νέο αστέρι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το άλμπουμ «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη» κυκλοφόρησε το 1998 και αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά. Από το CD ξεχώρισαν αμέσως τα κομμάτια «Τρελός για σένα» και «Όλα για σένανε μιλάνε» (Χωρίς νερό μπορώ) , τα οποία έγιναν μεγάλα σουξέ.

Το 1999 κυκλοφορεί  η επόμενη δισκογραφική δουλειά του Πάνου Κιάμου και το τραγούδι «Δεν είσαι μόνη» που δίνει και το όνομά του στον δίσκο, έγινε μεγάλο hit! Ο Πάνος Κιάμος έχει καταξιωθεί στην συνείδηση του κοινού ως μια νέα μεγάλη λαϊκή φωνή και αποκτά φανατικούς θαυμαστές που τον ακολουθούν πιστά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επόμενή του δουλειά κυκλοφορεί το 2000 και έχει τον τίτλο «Του έρωτα φεγγάρια». Στον δίσκο περιλαμβάνεται η μεγάλη επιτυχία «Γύρνα πίσω» που έχει αφήσει εποχή.

Το 2002 είναι μία χρονιά-σταθμός στην καριέρα του Πάνου Κιάμου. Για μεγάλο διάστημα εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη και αποθεώνεται από το απαιτητικό κοινό της συμπρωτεύουσας. Το νέο CD του αγαπημένου μας καλλιτέχνη «Της νύχτας όνειρο» διαγράφει τεράστια επιτυχία και ολόκληρη η Ελλάδα διασκεδάζει απίστευτα με τα hit «Αρκετά» και «Αληθινά». Κάθε βράδυ στο μαγαζί που τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος επικρατεί πανικός και το κέφι κρατάει μέχρι το πρωί. Λίγους μήνες μετά κυκλοφορεί το επόμενο άλμπουμ του Πάνου Κιάμου με τίτλο «Το γέλιο σου κλαίει» και τα τραγούδια του υπογράφουν ο Σπύρος Γιατράς και ο Αλέκος Χρυσοβέργης.

Το 2004 ο Πάνος Κιάμος βρίσκεται στην κορυφή και μεσουρανεί στα μπουζούκια και την δισκογραφία. Κυκλοφορεί ένα απίστευτο διπλό CD από τραγούδια του Πάνου Κιάμου που έχουν ηχογραφηθεί ενώ τα ερμηνεύει live στο νυχτερινό κέντρο Fix. Το CD άγγιξε τον κόσμο που το έκανε πολύ σύντομα χρυσό. Παράλληλα ο Πάνος Κιάμος γεμίζει κάθε βράδυ το νυχτερινό κέντρο Fix στην Θεσσαλονίκη και επικρατεί το αδιαχώρητο.

Το 2005 είναι η χρονιά του Πάνου Κιάμου! Οι εμφανίσεις του στα Αστέρια Γλυφάδας άφησαν εποχή και η επιτυχία που σημείωσαν ξεπέρασε κάθε προσδοκία ! Κάθε βράδυ επικρατούσε το αδιαχώρητο και γινόταν πανικός. Παράλληλα κυκλοφόρησε και ο δίσκος του με τίτλο «Είσαι παντού». Το τραγούδι που έδωσε το όνομά του στον δίσκο έγινε το απόλυτο σουξέ και βρισκόταν για πολύ καιρό στην κορυφή των chart. Επόμενη τεράστια επιτυχία του είναι το κομμάτι με τίτλο «Σαν ταινία παλιά» .Την ίδια περίοδο πραγματοποιεί αξέχαστες εμφανίσεις στην Πύλη Αξιού Θεσσαλονίκης και έπειτα στα Αστέρια Γλυφάδας και όλοι μιλούν γι’ αυτόν , ενώ το CD του γίνεται χρυσό!

Στα μέσα του 2005 ο Πάνος Κιάμος παίρνει την μεγάλη απόφαση να αλλάξει δισκογραφική εταιρία, και έτσι εντάσσεται στην οικογένεια της μεγάλης εταιρίας μουσικής παραγωγής ,Universal Music. Συνεχίζει να τραγουδάει απτόητος στα Αστέρια Γλυφάδας και η συνεργασία του με την Universal εγκαινιάζεται με την ηχογράφηση και κυκλοφορία του δίσκου «Μόνιμα ερωτευμένος» στις αρχές του καλοκαιριού. Το τραγούδι του Πάνου Κιάμου «Έχω πονέσει γι΄αυτήν» τον ανεβάζει στην κορυφή! Έδωσε τον ρυθμό στο καλοκαίρι του 2005 και έγινε μεγάλο σουξέ.

Και το φθινόπωρο του 2006 οι επιτυχίες για τον Πάνο Κιάμο συνεχίζονται! Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Άνοδος» και το κοινό κατακλύζει το μαγαζί κάθε βράδυ! Το σχήμα είναι το πιο πετυχημένο της σεζόν και το κέφι φτάνει στο κόκκινο. Το τραγούδι του με τίτλο «Άσε με μια νύχτα μόνο» γίνεται το απόλυτο hitόπως και το κομμάτι «Ανεμοθύελλα».  Λίγο αργότερα κυκλοφορεί το CD single «Μετακομίζω» και δεν χρειάζεται παρά μόνο λίγες μέρες για να γίνει χρυσό!

Το τραγούδι – σήμα κατατεθέν του Πάνου Κιάμου «Γύρνα σε μένα» κυκλοφορεί λίγο καιρό μετά και γίνεται το αγαπημένο κομμάτι του κόσμου αλλά και των ραδιοφωνικών παραγωγών και παίζεται παντού! Ο δίσκος που έχει επίσης τον τίτλο «Γύρνα σε μένα» έγινε πολύ γρήγορα χρυσός και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Επιπλέον, οι εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου στη «Άνοδο» συνεχίστηκαν με την ανταπόκριση του κόσμου να έχει την ίδια και μεγαλύτερη ένταση με την προηγούμενη σεζόν. Ο κόσμος χορεύει στον ρυθμό του κομματιού «Θα βγαίνω , θα πίνω» και το κέφι στην «Άνοδο» καλά κρατεί! Στις αρχές του 2008 ο Πάνος Κιάμος αποφασίζει να πραγματοποιήσει μια σειρά εμφανίσεων στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Πύλη Αξιού και το κοινό της συμπρωτεύουσας και πάλι τον αποθεώνει!

Την άνοιξη του 2010 κυκλοφορεί η ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά του Πάνου Κιάμου με τίτλο «Θα ζήσω για μένα». Το CD φυσικά ο κόσμος το αγάπησε αμέσως , ενώ παράλληλα με τα τραγούδια αυτού του δίσκου συνεχίζουν να παίζονται ασταμάτητα και κομμάτια από προηγούμενο άλμπουμ, όπως το «Γι’ αγάπη ετοιμάσου» .  Για την επερχόμενη κυκλοφορία και επιτυχία του δίσκου «Θα ζήσω για μένα» μας προετοίμασε το τραγούδι «Σφύριξα κι έληξες» το οποίο έχουν γράψει ο Θάνος Παπανικολάου και ο Βασίλης Γαβριηλίδης. Από το άλμπουμ ξεχωρίζουν  τα κομμάτια «Είμαστε ένα» της Ναταλίας Γερμανού και του Χριστόδουλου Σιγανού, το «Θα ζήσω για μένα» του Χριστόδουλου Σιγανού, του ίδιου του Πάνου Κιάμου και του Valentino, το «Αίνιγμα», το «Δικός σου πάντα» του Valetino και  του Χριστόδουλου Σιγανού, το «Εννοείται» του Αργύρη Αράπη και του Βασίλη Γαβριηλίδη και πολλά άλλα.

Στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό Mad Video Music Awards 2010, ο Πάνος Κιάμος κέρδισε το βραβείο «Καλύτερος στίχος-ατάκα» για το κομμάτι «Σφύριξα κι έληξες», ενώ το και το καλοκαίρι του 2011 συμμετείχε στα MadVMAεντυπωσιάζοντας τους πάντες. Και δεν σταματά!

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΘΕΑΤΡΟ

Μια ζωή «Οδυσσεβάχ» και… «Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο»!

Ένα μεγάλο χειροκρότημα για όλο το θίασο της ΠασπARTού από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ

Ο Γιώργος Αρμένης σε παράσταση στη Λέσβο

«Χόρεψέ με πατέρα» στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ο μαθητικός φακός ανέδειξε τα νησιά

Διαγωνισμό φωτογραφίας έκανε το Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης με 117 συμμετοχές
ΘΕΑΤΡΟ

Συμβολική προσφορά στον Φάρο του Πολιτισμού μας

Aπό θεατρικές ομάδες της Μυτιλήνης για το εγκαταλελειμμένο Αναγνωστήριο Αγιάσου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Πρόγραμμα σεμιναρίων και master classes

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ του Δήμου Μυτιλήνης
ΘΕΑΤΡΟ

Ο Μικρός Πρίγκιπας από το Αναγνωστήριο της Αγιάσου

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 130 χρόνια από την ίδρυση του
ΒΙΒΛΙΟ

Βιβλία για παιδιά με θέμα το σώμα

Γράφει η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΑΦΙΩΤΗ*
ΒΙΒΛΙΟ

Το μυθιστόρημα του Δημήτρη Χατζηχαραλάμπους παρουσιάζεται

«Φόνος στο Υπόγειο της Βουλής» το νέο του βιβλίο- Εκδήλωση το Σάββατο 27 Απριλίου
ΘΕΑΤΡΟ

«Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου

Από τη Θεατρική Ομάδα πασπARTού Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
ΘΕΑΤΡΟ

O ΦΟΜ ανεβάζει τις «Στιγμές»

Στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης 20, 21 και 22 Απριλίου