× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κινούμενη «κόλαση» το «Νήσος Σάμος»

Δεκάδες οι καταγγελίες των επιβατών για τον κλιματισμό του καραβιού που σε συνθήκες καύσωνα δεν λειτουργεί. «Όλα καλά» τα βρίσκει το Λιμενικό Σώμα!

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 11/7/2019

Κινούμενη «κόλαση» το «Νήσος Σάμος»

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες επιβατών για την κατάσταση που επικρατεί στο δρομολόγιο του «Νήσος Σάμος» καθώς δεν λειτουργεί ο κλιματισμός του πλοίου. Όπως καταγγέλλεται αρχικά ο κλιματισμός λειτουργεί και όλα είναι καλά. Σταδιακά όμως οι καμπίνες αλλά και οι δημόσιοι χώροι αρχίζουν να μετατρέπονται σε πραγματικές εστίες θέρμανσης με θερμοκρασίες που σύμφωνα με επιβάτη που μέτρησε τη θεοκρασία στην καμπίνα του έφτασε τους 34 βαθμούς Κελσίου. Το εντυπωσιακό είναι όμως ότι οι καταγγελίες εκ των οποίων και γραπτές και επώνυμες φτάνουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά που όμως ελέγχουν λέει το σύστημα και το βρίσκουν… να λειτουργεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τελευταία καταγγελία αφορά το δρομολόγιο από Πειραιά σε Χίο και Μυτιλήνη το βράδυ της περασμένης Τρίτης προς Τετάρτη. Δεκάδες επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν αφού ιδιαίτερα στις καμπίνες η κατάσταση θύμιζε πραγματική κόλαση. Το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει δυστυχώς το ότι τα πλοία της Hellenic Sea Ways με τα οποία υποχρεωτικά μετακινούνται οι νησιώτες, μια και είναι η εταιρεία που μονοπωλιακά εκμεταλλεύεται τη γραμμή, εκτός από πανάκριβα αποτελούν πλέον και πλοία ντροπή.

Θυμίζουμε και το «Νήσος Ρόδος»
Εκτός από το πρόβλημα στον κλιματισμό του «Νήσος Σάμος» ο οποίος ελέγχθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά και προς έκπληξη όλων βρέθηκε να λειτουργεί θυμίζουμε την χωρίς προηγούμενο συμπεριφορά της εταιρείας έναντι εκατοντάδων επιβατών που μετακινήθηκαν με το «Νήσος Ρόδος» προ δυο μηνών με καθυστέρηση 12 ωρών λόγω βλάβης.

Αλλά και…
Να θυμίσουμε με την ευκαιρία μια έντονη μυρωδιά στα σαλόνια και τις καμπίνες του «Νήσος Σάμος» που ανησύχησε τους επιβάτες στο βραδινό Κυριακάτικο δρομολόγιο της 9ης Ιουνίου από τη Μυτιλήνη στη Χίο, μισή ώρα προτού το πλοίο προσεγγίσει το λιμάνι της Χίου. Όπως είχε τότε ειπωθεί oι επιβάτες ενημέρωσαν το πλήρωμα ενώ έγινε και τηλεφωνική ενημέρωση του Λιμεναρχείου. Και τότε είχε ενημερωθεί η αρμόδια υπηρεσία στο Λιμεναρχείο Πειραιά που και πάλι τα βρήκε όλα καλά. Προφανώς για τους ειδικούς του Λιμενικού Σώματος οι κατά καιρούς επιβάτες του «Νήσος Σάμος» διακατέχονται από μια περίεργη ιδεοληψία που σε συνθήκες 21 βαθμών που αυτοί διαπιστώνουν όταν μπουν για έλεγχο στο καράβι, τους κάνει να… ζεσταίνονται!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΓΕΙΑ

Μεγάλη ανταπόκριση στις δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις

Πραγματοποιήθηκαν στον Μανταμάδο
ΧΩΡΙΑ

Πρώτο τροχαίο στη νέα επαρχιακή οδό Καλλονής‑Σιγρίου

Πρόκειται για το νέο δρόμο που εγκαινιάστηκε χτες Παρασκευή 19 Απριλίου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δημήτρης Μοιρασγεντής νέος Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Επίσημη πρώτη χθες Παρασκευή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής όπου έγινε η στελέχωση των οργάνων και ο προγραμματισμός της πολιτικής δουλειάς του κόμματος εν όψει των Ευρωεκλογών
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΧΩΡΙΑ

Τα «μωβ ποτάμια» του ανοιξιάτικου Μoλύβου

Η πανδαισία των σαλκιμιών!
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Λέσβο ο Κασσελάκης το Σάββατο 27 Απριλίου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα επισκεφτεί το νησί στα πλαίσια της δεκαήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Λέσβος: 40% πάνω ο τζίρος σε εστίαση και καταλύματα

Διαβάστε εδώ τι οδήγησε στην εντυπωσιακή αύξηση του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων που τηρούν διπλογραφικά βιβλία στη Λέσβο
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φιέστες και θεάματα αλλά από ουσία τίποτα»

Η Νέα Αριστερά Λέσβου για την σημερινή επίσκεψη Μητσοτάκη
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εθελοντική δράση μαθητών 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Μυτιλήνη

Πραγματοποίησαν εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή του εμπορικού λιμανιού της Μυτιλήνης
ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις κι όχι απολύσεις έχει ανάγκη η ΔΕΥΑ Λέσβου

Επείγουσα έκκληση από το Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ Λέσβου για την ανάγκη να διατηρηθούν στο δυναμικό της εταιρεία οι 13 εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν κατά την πανδημία του Covid – 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αίτημα Βέρρου για το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλονής

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου με τον Πρωθυπουργό
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Λέσβου

Προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η ανοχή και στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής της ΝΔ, το επίκεντρο της επίσκεψης του πρωθυπουργού»

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο