× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στα χωριά της Γέρας ο ΣΥΡΙΖΑ

Περιοδειών συνέχεια για τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/6/2019

Στα χωριά της Γέρας ο ΣΥΡΙΖΑ

Στα χωριά της Γέρας συνέχισαν τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι/ες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μαζί με στελέχη του κόμματος. Κατά τις συνομιλίες τους με τους κατοίκους των χωριών υπογράμμισαν ότι «η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στον αγροτικό τομέα και η σιγουριά που έχουν πια οι ελαιοπαραγωγοί ότι θα πάρουν τις επιδοτήσεις στην ώρα τους, η δυνατότητα που δίνεται τώρα πιαστην περιφέρεια για την απευθείας ανάθεση της δακοκτονίας, οι πιστώσεις που έχουν δοθεί στον δήμο για τη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας. συμβάλλουν στο να είναι αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προνοιακή πολιτική της κυβέρνησης έχει στηρίξει εκατοντάδες φτωχούς κατοίκους της περιοχής να σταθούν στα πόδια τους, ενώ τώρα πια το τοπικό σύστημα υγείας, με τα τρία αγροτικά ιατρεία και τους γιατρούς να βρίσκονται καθημερινά στα χωριά, τους παρέχει ένα επιπλέον πέπλο προστασίας.

Η ανάληψη της διαχείρισης του Μουσείου Βρανά από το Υπουργείο Πολιτισμού, μπορεί να δώσει μια σημαντική ώθηση στην πλούσια πολιτιστική παραγωγή της περιοχής, ενώ η συνεχής αναβάθμιση των τοπικών δομών εκπαίδευσης συμβάλλει ουσιαστικά στην εμπέδωση ενός κλίματος μάθησης και προόδου στην τοπική νεολαία.

Το στοίχημα της επόμενης περιόδου, για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η οργανωμένη ανάπτυξη του συνόλου του ελαιώνα της Γέρας. Αυτός μπορεί να αποτελέσει πρότυπο καλλιέργειας, μέσα από νέες συλλογικές μορφές εκμετάλλευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά είναι που ο δημοκρατικός κόσμος της Γέρας καλείται να υπερασπιστεί και να διευρύνει με την ψήφο του, στις 7 του Ιούλη» .

Από την επίσκεψη τους στην περιοχή οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, δήλωσαν αισιόδοξοι και αισιόδοξες, ότι τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, μπορούν να ανατραπούν, που ειδικά για τη Γέρα σημαίνει «ακόμα πιο αποφασιστική ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στα χωριά και τα εκλογικά τμήματα που το κόμμα βγήκε πρώτο και πρωτιά στα υπόλοιπα»!

Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουνίου οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου είχαν συναντήσεις με το Σωματείο των Εργαζομένων, τον Περιφερειακό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου κ. Ντουρουντού καθώς και τη διοικήτρια της Τροχαίας κ. Βακάλη.

Παράλληλα, περιηγήθηκαν στα τμήματα της διεύθυνσης για να χαιρετήσουν τους αστυνομικούς και να ενημερωθούν για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν, όσον αφορά στη διοίκηση και στην άσκηση των αρμοδιοτήτων τους.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Έκλεψε την πόρτα από αγρόκτημα

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

30 κιλά αχιβάδες εντόπισε το λιμενικό

Σε έλεγχο στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το «καλάθι της αγάπης» σε 140 οικογένειες της Λέσβου

Τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτους, αλλά και στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Μητρόπολης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

«Χόρεψέ με πατέρα» σήμερα, Πέμπτη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Αρμένης μιλά στο «Ν» για το έργο της Κατερίνας Αντωνιάδου
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Στους «τίτλους τέλους» οι αυξήσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης του Βορείου Αιγαίου

Παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη για τη μειωμένη χρηματοδότηση των νησιών μας σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζουν Αγία Ειρήνη και Αγιος Θεράποντας στη Μυτιλήνη

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Λαμπροβδομάδα και στις 13 έως 19 Μαΐου
ΥΓΕΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από το υπουργείο Υγείας και μέτρα προφύλαξης

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα, σε πολλές περιοχές της Λέσβου, λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ημέρες
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Βρέθηκε γάτα στην Κουλμπάρα

Φοράει κόκκινο μαντήλι στο λαιμο
ΑΓΡΟΤΕΣ

«Πετάει» μέχρι τα 12 ευρώ το αρνί στη Λέσβο

Μέχρι τα 10,8 ευρώ φθάνει η τιμή του αρνιού στην χονδρική αγορά
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νέος Υπολιμενάρχης στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης

Ο Αντιπλοίαρχος Γεώργιος Κουλίκας ορίσθηκε στην θέση του Υπολιμενάρχη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αλλαγές στις ώρες αναχώρησης των πλοίων την Πρωτομαγιά

Δείτε εδώ πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα των πλοίων Διαγόρας και Νήσος Σάμος