× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Βασιλόπιτα από το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Με την παρουσία της διοικήτριας Άννας Ζερβού

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 3/2/2019

Βασιλόπιτα από το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης
' χρόνος ανάγνωσης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Στη γεμάτη από εργαζόμενους αίθουσα του ξενοδοχείου παρόντες μεταξύ άλλων ήταν η διοικήτρια του Νοσοκομείου Άννα Ζερβού και η αναπληρώτρια της Στέλλα Σκούφογλου, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Θοδωρής Βαλσαμίδης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Αγγελική Σαραντινού.


Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Στρατής Κλεάνθης στη σύντομη παρέμβαση του αναφέρθηκε στη δράση του διοικητικού συμβουλίου στον έναν χρόνο της θητείας του καθώς επίσης και στα αιτήματα που υπάρχουν και ακόμα δεν έχουν ικανοποιηθεί όπως αυτό της αποσυμφόρησης του Νοσοκομείου από τον υπερπληθυσμό των μεταναστών και της δημιουργίας εξωνοσοκομειακών πρωτοβάθμιων δομών υγείας εντός των χώρων φιλοξενίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτή την αναγκαιότητα την αναγνώρισε και ο Υπουργός αλλά ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά .Άλλο αίτημα που έθεσε το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου κατά τη διάρκεια του περασμένου χρόνου ήταν αυτό της ανακαίνισης της ψυχιατρικής κλινικής  το οποίο όμως ικανοποιήθηκε αφού θ ανακαινιστεί με δαπάνες από πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου .Ακόμα ο κ.Κλεάνθης διαπίστωσε την αναγκαιότητα της ύπαρξης μονίμου νομικού συμβούλου που δεν υπάρχει σήμερα στο Νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παίρνοντας τον λόγο η διοικήτρια του «Βοστανείου» Άννα Ζερβού, ανέφερε ότι δεν θ απαντήσει στα ζητήματα που έθιξε ο κ.Κλεάνθης καθώς «σήμερα είναι γιορτή». Ωστόσο επιφυλάχθηκε ν απαντήσει στην ομιλία που θα κάνει την ερχόμενη Παρασκευή στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Ιδρύματος.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και η Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου η οποία στην τοποθέτηση της επισήμανε ότι για την περιφέρεια αποτελεί υψηλή προτεραιότητα η συνδρομή για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Επίσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι το ΕΣΠΑ σταθερά χρηματοδοτεί όλες τις προτάσεις τις οποίες έρχονται από τις διοικήσεις των νοσοκομείων της περιφέρειας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο καύσωνας υποχωρεί αλλά η ζέστη μένει

Έως 38 βαθμούς κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο στη Λέσβο αυτή την εβδομάδα. Δροσίζει από την Παρασκευή 1η Αυγούστου με μελτέμια στο Αιγαίο
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κάηκε απορριμματοφόρο της Δυτικής Λέσβου στη φωτιά του Σκαλοχωρίου

Η φωτιά σύμφωνα με μαρτυρίες ξεκίνησε σε χωράφι με ξερά χόρτα κοντά σε αποθήκη του Δήμου
ΧΩΡΙΑ

Φωτιά στο Σκαλοχώρι

Επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής της Λέσβου και εναέρια μέσα. Το μέτωπο έχει περιοριστεί
ΒΙΒΛΙΟ

Στην παραλία Βατερών, παρέα με δανεικό βιβλίο

Μια πρωτότυπη ενέργεια από την Βιβλιοθήκη της Βρίσας. Τοποθετήθηκαν στην παραλία τρεις βιβλιοφωλιές ώστε οι λουόμενοι να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Φωτογραφική διαδρομή στα στενά της Μυτιλήνης

Η έκθεση της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης με τίτλο «Η ΦΕΜ μέσα στην πόλη», θα διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, από την 1η έως τις 31 του μήνα
ΔΡΑΣΕΙΣ

Καλοκαιρινή περιήγηση στο Μουσείο του Σιγρίου και τα απολιθωμένα

Ξεχωριστή εμπειρία για όσους και όσες βρεθούν στο Μουσείο Φυσικής ιστορίας της Λέσβου με περιηγήσεις και παρουσιάσεις για όλες τις ηλικίες
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Φωτιά σε ξερά χόρτα στη Μυτιλήνη

Απέναντι από το εργοστάσιο της ΕΠΟΜ. Η πυρκαγιά περιορίστηκε γρήγορα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία
ΧΩΡΙΑ

Ένας μικρός άγγελος, επέστρεψε στον ουρανό

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια για την απώλεια της μικρής Χριστίνας από τη Γέρα που έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πύρινο κλοιό πολλές περιοχές της χώρας

Οκτώ μεγάλες φωτιές σε εξέλιξη, διεθνής συνδρομή ζητά η Ελλάδα
ΓΕΥΣΗ

Γεύσεις και μουσική στη 4η Γιορτή Γκιουζλεμέ στα Μιστέγνα

Μεγάλη συμμετοχή και ένθερμο κλίμα στη γιορτή που τίμησε την τοπική κουζίνα και την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου
ΧΩΡΙΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Σκαλοχώρι

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Αυγούστου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η καρδιά της Μυτιλήνης ξαναχτυπά στην παλιά Αγορά

Συνάντηση του Δημάρχου Παναγιώτη Χριστόφα με επιχειρηματίες και τον Εμπορικό Σύλλογο – Κοινές παρεμβάσεις για ένα πιο ελκυστικό εμπορικό περιβάλλον