× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κάλεσμα ‑ ανοιχτή επιστολή Στρατή Ζαφείρη

Προς τους κατοίκους του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/5/2019

Κάλεσμα ‑ ανοιχτή επιστολή Στρατή Ζαφείρη

Συνδημότισσα, συνδημότη, 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε λίγες ώρες ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος για τις δημοτικές εκλογές και ανοίγουν οι κάλπες. Επικοινωνώ μαζί σου, ζητώντας σου ευθέως, σε καλώ, να εμπιστευτείς το συνδυασμό μας «Συνεργασία ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ», εμένα και τους 48 άξιους και άξιες, υποψήφιους και υποψήφιες, Δημοτικούς Συμβούλους που τον πλαισιώνουν.

Ζητώ τη θετική ψήφο σου για να μπορέσουμε όλοι μαζί να στήσουμε και να λειτουργήσουμε υποδειγματικά τον καινούργιο Δήμο μας, σε γερές βάσεις, με διαφάνεια, αποτελεσματική οργάνωση και με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συμπαραστάτης και δίπλα σ’ όλους τους κατοίκους, για να αποτελέσει στήριγμα για την τοπική οικονομία και κάθε παραγωγική κι αναπτυξιακή δραστηριότητα.

Ζητώ τη θετική ψήφο σου για να βάλουμε μπροστά έναν ολοκληρωμένο και καλά επεξεργασμένο σχεδιασμό, που με σεβασμό στο περιβάλλον και πίστη στις παραδόσεις και στις ιδιαιτερότητες των χωριών μας, θα βοηθήσει ουσιαστικά σ’ όλους τους τομείς, συμβάλλοντας γενικότερα στην οικονομική ανάκαμψη της περιοχής, αλλά και ειδικότερα στην αύξηση του ατομικού εισοδήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζητώ τη θετική ψήφο σου για να αντιμετωπίσουμε οριστικά υπαρκτά μικρά και μεγάλα προβλήματα, που δυσχεραίνουν και υποβαθμίζουν την καθημερινότητά μας. Η αγροτική οδοποιία για παράδειγμα θα πάψει – και δεσμευόμαστε για αυτό - να είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος αγροτών και κτηνοτρόφων. Ανάλογα έχουμε δεσμευτεί για το σύνολο των μεγάλων κι απαραίτητων έργων υποδομής, δίνοντας προτεραιότητα σ’ ό,τι αφορά παρεμβάσεις που άπτονται της ποιότητας ζωής.

Ζητώ τη θετική ψήφο σου για να δουλέψουμε συντονισμένα στην κατεύθυνση εξωστρέφειας του τόπου μας, ανάδειξης του μοναδικού και ξεχωριστού πολιτισμού μας, όλων εκείνων των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων που με την αξιοποίησή τους και τη χρήση των νέων τεχνολογιών, θα πετύχουμε να γίνουν, και να παραμείνουν, ζωντανά τα χωριά μας.

Ζητώ τη θετική ψήφο σου γιατί όλο αυτό το διάστημα έχουμε αποδείξει πως έχουμε προετοιμαστεί για να αναλάβουμε απ’ την επαύριο κιόλας των εκλογών το Δήμο, καταθέτοντας επεξεργασμένες και συγκεκριμένες προτάσεις, για αναπτυξιακά ζητήματα, για την οργάνωση του Δήμου, για τις σχέσεις του Δήμου με τις Κοινότητες. Γιατί είμαστε έτοιμοι χωρίς χρονοτριβή να προσφέρουμε στην υπόθεση Δήμος Δυτικής Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζητώ τη θετική ψήφο σου γιατί πιστεύουμε και προωθούμε τις συνεργασίες σ’ όλα τα επίπεδα, και σ’ αυτή τη λογική, πέρα κι έξω από κομματικές ή άλλες διαχωριστικές γραμμές, θα κινηθούμε και στη διοίκηση του Δήμου. Με συναίνεση και διαβούλευση, με όλους και για όλα, θα πορευτούμε με μοναδικό γνώμονα την προώθηση των τοπικών συμφερόντων.

Ραντεβού στην κάλπη, αλλά και σ’ όλες τις μικρές και μεγάλες διεκδικήσεις, σ’ ό,τι θα μας βοηθήσει να πάρουμε στα χέριά μας και να πλάσουμε το μέλλον της Δυτικής Λέσβου, πολύ καλύτερο απ’ το παρόν.

Στρατής Ζαφείρης, υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απολύθηκαν από το Δήμο Μυτιλήνης οι 26 συμβασιούχοι covid

Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει για την παραμονή τους
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίασε την Εθνική Πράσινη Συμφωνία ο Πέτρος Κόκκαλης

Την πολιτική πρόταση του κόμματος Κόσμος πλαισιώνουν οι «Πράσινοι – Οικολογία» και το «Βολτ Ελλάδας»
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Έκλεψε την πόρτα από αγρόκτημα

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

30 κιλά αχιβάδες εντόπισε το λιμενικό

Σε έλεγχο στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το «καλάθι της αγάπης» σε 140 οικογένειες της Λέσβου

Τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτους, αλλά και στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Μητρόπολης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

«Χόρεψέ με πατέρα» σήμερα, Πέμπτη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Αρμένης μιλά στο «Ν» για το έργο της Κατερίνας Αντωνιάδου
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Στους «τίτλους τέλους» οι αυξήσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης του Βορείου Αιγαίου

Παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη για τη μειωμένη χρηματοδότηση των νησιών μας σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζουν Αγία Ειρήνη και Αγιος Θεράποντας στη Μυτιλήνη

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Λαμπροβδομάδα και στις 13 έως 19 Μαΐου
ΥΓΕΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από το υπουργείο Υγείας και μέτρα προφύλαξης

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα, σε πολλές περιοχές της Λέσβου, λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ημέρες