Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στη εθνική οδό Μυτιλήνης - Καλλονής στο ύψος της Λάρσου λόγω καθίζησης που προκλήθηκε από τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.
Το τμήμα αυτό της εθνικής οδού δόθηκε όλο ξανά στη κυκλοφορία χωρίς προειδοποιητικές πινακίδες σήμανσης.
Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Βαλσαμίδης δήλωσε σχετικά με την ολοκλήρωση του έργου «θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την άμεση ανταπόκριση, την κατασκευάστρια εταιρεία, καθώς και την Ελληνική Αστυνομία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας αυτές τις δυο ημέρες, καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την συμβολή της στον καθαρισμό της οδού.».
Ας σημειωθεί ότι την Άνοιξη θα πραγματοποιηθεί στο σημείο έργο κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης του δρόμου καθώς και απαραίτητες εργασίες αποστράγγισης των νερών που κατεβαίνουν από το γειτονικό ασβεστολιθικό όγκο της περιοχής.