× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πώς θα χορηγηθεί το δώρο Χριστουγέννων στους Ναυτικούς

Κατάθεση των δικαιολογητικών στο Παράρτημα Οίκου Ναύτου Μυτιλήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/11/2021

Πώς θα χορηγηθεί το δώρο Χριστουγέννων στους Ναυτικούς
' χρόνος ανάγνωσης

Λόγω των μέτρων πρόληψης και προστασίας προσωπικού και κοινού λόγω COVID-19 η κατάθεση των δικαιολογητικών στο Παράρτημα Οίκου Ναύτου Μυτιλήνης για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Χριστουγέννων 2021, θα γίνει με τους εξής και μόνο τρόπους:

Στο Παράρτημα Οίκου Ναύτου Μυτιλήνης θα απευθύνονται μόνο οι εγγεγραμμένοι του Παραρτήματος και των Παραρτημάτων Πλωμαρίου και Μήθυμνας (Ο ατομικός τους φάκελος τηρείται σε αυτά). Οι δικαιούχοι ΠΟΝ Μυτιλήνης οι οποίοι κατοικούν εντός του Νομού Λέσβου θα υποβάλλουν πλήρη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως σε σφραγισμένο φάκελο μεγέθους Α4 εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού με το Παράρτημα μας (τηλ επικοινωνίας: 22510-22273 ή στο 22510-40827) από την 26-11-21 έως την 22-12-21. Η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών είναι αποκλειστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δικαιούχοι ΠΟΝ Μυτιλήνης, οι οποίοι κατοικούν εκτός του Νομού Λέσβου μπορούν να αποστείλουν πλήρη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε σφραγισμένο φάκελο μεγέθους Α4 ταχυδρομικώς (είτε με συστημένη επιστολή μέσω ΕΛΤΑ, είτε με COURIER και δική του χρέωση) Η ημερομηνία τελευταίας παραλαβής ταχυδρομικού φακέλου από το Παράρτημα μας θα είναι η 21-12-2021 Φάκελοι δικαιολογητικών οι οποίοι θα παραληφθούν ταχυδρομικώς εκπρόθεσμα (μετά τις 21-12-2021) δεν θα γίνουν αποδεκτοί και δεν θα ελεγχθούν.

Κάθε ναυτικός πρέπει να εισέρχεται στην ιστοσελίδα του Ο.Ν www.oikosnautou.gr και στην συνέχεια στην ανακοίνωση με τίτλο «Δώρο Χριστουγέννων 2021-Οδηγίες και Δικαιολογητικά» και από εκεί να εκτυπώσει το αρχείο pdf με ΘΕΜΑ «Έντυπο Αίτησης για Χορήγηση Δώρου Χριστουγέννων 2021».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού συμπληρώσει στην αίτηση τα στοιχεία του, την υπογράφει και μαζί με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, σύμφωνα με την εγκύκλιο και τα οποία αναγράφονται στο κάτω μέρος της αίτησης, την εσωκλείει σε φάκελο μεγέθους Α4 στον οποίο αναγράφει το ονοματεπώνυμο του και τον ΑΜΗΝΑ. Κατόπιν αφού πρώτα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Παράρτημα Οίκου Ναύτου Μυτιλήνης (τηλ 22510-22273) η με το 22510-40827, κλείνει ραντεβού προκειμένου να καταθέσει τα δικαιολογητικά του εφόσον κατοικεί εντός νομού.

Για κάθε διευκρίνιση οι ναυτικοί μπορούν να ενημερώνονται από το Παράρτημα Οίκου Ναύτου Μυτιλήνης στο τηλ: 22510-22273 ή στο 22510-40827 και από την ιστοσελίδα του Οίκου Ναύτου www.oikosnautou.gr.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΟΡΑ

Γλυκός τρόμος και χαμόγελα στο Halloween party του Ζαχαροπλαστείου Πανταζής

Το ζαχαροπλαστείο της Χρυσομαλλούσας πλημμύρισε από φαντασία, μουσική και... σοκολάτα, σε μια αποκριάτικη βραδιά γεμάτη χαρά για μικρούς και μεγάλους
ΑΓΟΡΑ

Σταθερές οι τιμές, αλλά ρευστή η αγορά καυσίμων

Ο πρόεδρος των πρατηριούχων Λέσβου Γιώργος Μαλλής μιλά για το πετρέλαιο θέρμανσης, τη ζήτηση και τις διακυμάνσεις στις τιμές
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΓΟΡΑ

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!
ΑΓΡΟΤΕΣ

Απογραφή κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων έως 31 Δεκεμβρίου

Πρόστιμο 200 ευρώ θα πληρώσουν όσοι προχωρήσουν στην απογραφή μετά το τέλος του χρόνου
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ψηλαφίζοντας την κτηνοτροφία του μέλλοντος

Η Ένωση Κτηνοτρόφων Προβάτου Φυλής Λέσβου δείχνει στην πράξη την κατεύθυνση που μπορεί και πρέπει να ακολουθήσει η πρωτογενή παραγωγή του νησιού
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΡΟΤΕΣ

«Χωρίς συνενώσεις οι συνεταιρισμοί της Λέσβου δεν έχουν μέλλον»

Το μέλος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού ΚΑΠΗΣ Αχιλλέας Κιαχαγιάς μίλησε το ραδιοφωνικό σταθμό 99 fm ΣΤΟ ΝΗΣΙ και την εκπομπή «Μιλάμε Οικονομικά»
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις νέες βάσεις δεδομένων για τα χρέη πολιτών και επιχειρήσεων

Υπουργείο Οικονομίας και Τράπεζα της Ελλάδος δημιουργούν σύστημα «νέων Τειρεσιών» για πλήρη εικόνα των οφειλών
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΡΟΤΕΣ

Σε νευρική κρίση... οι τιμές του ελαιολάδου

Αστάθεια στις τιμές, πτώση της ποιότητας και μειωμένη ζήτηση στις μεσογειακές αγορές
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΚΟΣΜΟΣ

Στις 250.000 η παραγωγή ελαιολάδου στην Τουρκία

Πρόβλημα για τους παραγωγούς της χώρας το υψηλό κόστος παραγωγής
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Επιστρέφει το «Τάλως» στο Βόρειο Αιγαίο

Νέος σχεδιασμός των δρομολογίων για να εξυπηρετηθεί η μεταφορά ζωοτροφών από το λιμάνι της Καβάλας
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κεντρικός ο ρόλος του λογιστή από τα Γιαννιτσά

Συνεχίστηκαν οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ο «χάρτης» πληρωμών από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

Το ποσό των 2,42 δις ευρώ θα πληρωθούν σε 4,29 εκατομμύρια δικαιούχους ως τις 31 Οκτωβρίου