× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Υλοποιούμε όνειρα, αναπλάθουμε και αναδιαμορφώνουμε το χωριό μας»

Συγκλονιστική η προσπάθεια των μελών της «Ηλιαχτίδας» Μανταμάδου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/5/2019

«Υλοποιούμε όνειρα, αναπλάθουμε και αναδιαμορφώνουμε το χωριό μας»

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πράσινο, τα μέλη του Φυσιολατρικού Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» ακούραστα βελτιώνουν και διαμορφώνουν αισθητικά κεντρικά σημεία του Μανταμάδου.

Ειδικότερα, με παρέμβαση και ευθύνη του συλλόγου «Ηλιαχτίδα» και με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Μανταμάδου, τοποθετήθηκε επιγραφή στην είσοδο του χωριού, που καλωσορίζει τους επισκέπτες στον παραδοσιακό Μανταμάδο.

Επιπλέον συνολικά τέσσερις στάσεις λεωφορείων αναδιαμορφώθηκαν εικαστικά και «λογοτεχνικά», ώστε ο χρόνος αναμονής των επιβατών στη στάση να είναι ευχάριστος και επιμορφωτικός.

Φιλοτεχνήθηκαν επίσης από τα μέλη του Συλλόγου ζωγραφικοί πίνακες που πλαισιώνουν τις στάσεις, ενώ τοποθετήθηκαν μαυροπίνακες στους οποίους οι εν αναμονή επιβάτες μικροί και μεγάλοι μπορούν να ζωγραφίζουν.

Εναλλακτικά, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από τα διαθέσιμα βιβλία τις μικρής πρωτότυπης βιβλιοθήκης που έχει στηθεί σε κάθε στάση, το βιβλίο της αρεσκείας τους και να το διαβάσουν.

«Σας προσκαλούµε να επισκεφτείτε τον Μανταµάδο και να γνωρίσετε τις πολυ-διαδραστικές στάσεις που για πρώτη φορά δηµιουργήθηκαν στο νησί µας» λέει ο Σύλλογος.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ