× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΠΑΟΚ, μπάσκετ, καφετέριες και… όλοι για τον Ορέστη!

Δεν σταματά η αλληλεγγύη του κόσμου για το 13χρονο παιδί- Και ο Αιολικός με ομάδες μπάσκετ του νησιού στηρίζουν!

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 9/5/2019

ΠΑΟΚ, μπάσκετ, καφετέριες και… όλοι για τον Ορέστη!

Συγκινητική είναι η αλληλεγγύη που επιδεικνύουν κάτοικοι, επιχειρηματίες, πολίτες της Λέσβου για τη συγκέντρωση χρημάτων που απαιτούνται για τη θεραπεία του 13χρονου Ορέστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν ταμείο ενίσχυσης στον σύνδεσμο στη Μυτιλήνη το Σάββατο για το ματς με την ΑΕΚ, η καφετέρια Monkey κρατά ένα ευρώ από κάθε καφέ παραγγελίας και οι εργαζόμενοι συγκεντρώνουν τα πουρμπουάρ τους για τα χρήματα που συγκεντρώνονται. Ακόμα και το Senzo Café-bar στο Πλωμάρι έχει ειδικό κουτί ενίσχυσης.

«Είναι απίστευτη η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου» λέει στο «Ν» η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης Ειρήνη Λάσκαρη. Σχολεία, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, καταστήματα συγκεντρώνουν χρήματα γι’ αυτόν τον καλό σκοπό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ο Αιολικός!

Στον πρώτο αγώνα των τελικών του πρωταθλήματος της ΤΕΕΟΚ λεσβου Αιολικός και Γέρα καθώς και όλες οι ομάδες μπασκετ του νησιού θα συμβάλουν στν προσπάθεια που γίνεται από όλο το νησί για την βοήθεια προς τον μικρό Ορέστη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμβολή των ομάδων καθώς και όλων και των φίλων του μπασκετ θα ξεκινήσει από τις 6.30 το απόγευμα  με τον τελικό των γυναικών. Θα υπάρχει κλειστό κουτί στην είσοδο του κλειστού της Νεάπολης.

Ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στα 9 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου, προσπαθούσαμε πάντα, να σταθούμε έμπρακτα, δίπλα στα προβλήματα, στις καθημερινές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, στο τόπο που μας φιλοξενεί, στο τόπο που αγαπήσαμε, την Μυτιλήνη. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε για όσο μας το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας.

Έτσι λοιπόν, και αυτή τη φορά, με βαρύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στο μικρό Ορέστη, ένα Μυτιληνιό παιδί που χρήζει άμεσης θεραπείας, καθώς το πρόβλημα που έχει (γερμίνωμα κεφαλής ,μια μορφή όγκου στο κεφάλι) χρειάζεται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αποφασίσαμε, στο παιχνίδι κυπέλλου του Σαββάτου, ανάμεσα στις ομάδες ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, θα υπάρχει ξεχωριστό ταμείο, για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά σε αυτή την μεγαλειώδη προσπάθεια, καθώς επίσης, και μέρος των εσόδων του συνδέσμου, θα διατεθεί για τον ίδιο σκοπό.

Ευχόμαστε ολόψυχα, αυτή η περιπέτεια του Ορέστη, να έχει αίσιο τέλος, να γυρίσει σύντομα κοντά μας υγιής και γεμάτος ενέργεια, και να δώσει το μεγαλύτερο δώρο σε όλους, την ελπίδα της ζωής!

Γιατί κύριε υπουργέ, εσείς που θεωρείτε τους φιλάθλους, ως το σκάρτο προϊόν, υποαναπτυκτους, υποδιαιστερους γνώμης-παρουσίας κτλπ, καταλάβετε ότι, σε κάθε αγώνα ο λαός είναι αυτός που πάντα νικά, η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας» σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Λάσκαρη Ειρήνη, στο τηλέφωνο 6943455761.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέα σύλληψη για κατοχή πυροτεχνημάτων

Κατασχέθηκαν 213 κροτίδες που προορίζονταν για πώληση
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γλέντι τη Λαμπροδευτέρα στον Αγιο Γεώργιο Μιστεγνών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος οι «Μιστεγνιώτες» θα αναβιώσουν το έθιμο της «κούνιας»
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ξανά Ασφαλιστικά μέτρα από τους 26 συμβασιούχους covid της Μυτιλήνης

Επέστρεψαν στις δικαστικές αίθουσες οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν στις 23 Απριλίου αφού έχασαν τον πρώτο κύκλο των Ασφαλιστικών Μέτρων. Στο πλευρό τους Χριστόφας, Κατζανός και Καρασάββας
ΥΓΕΙΑ

«Όσο σάλιο κι αν χαλάσει ο Αδωνις, εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα»

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Λέσβου για τις κινητοποιήσεις και την ημέρα επίσκεψης του Υπουργού Υγείας στη Λέσβο
ΥΓΕΙΑ

Κλείνουν τα ιατρεία τους οι εργαστηριακοί γιατροί

Η κινητοποίηση ξεκινά από τις 8 Μαΐου σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Master Chef στη Λέσβο με γεύσεις και μεράκι

Ο Σύλλογος Ασπίδα, οι Δήμοι Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με την παραγωγή της εκπομπής έφεραν σε πέρας ένα μεγάλο εγχείρημα
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Εκλογές στην ΕΛΜΕ Λέσβου για την ανάδειξη αντιπροσώπων

Την Πέμπτη 16 Μαΐου από τη 1 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα. Δείτε ψηφοδέλτια και υποψηφιότητες
ΔΡΑΣΕΙΣ

Ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά της Λέσβου

Δράση της αστυνομικής διεύθυνσης βορείου Αιγαίου για τους δύο δήμους
ΔΡΑΣΕΙΣ

Τρόφιμα σε 1400 δικαιούχους από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Ξεκίνησε η διανομή τους στον χώρο του ΚΤΕΟ Λέσβου
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί για τις περικοπές

Ανακοίνωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Απεργιακή Πρωτομαγιά στη Μυτιλήνη

Δυναμική συμμετοχή στη συγκέντρωση και πορεία
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δωρεά ρουχισμού στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Β. Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδη