× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ξεκίνησε η «Σαπφώ»

Συνεχίζει δυναμικά τη δραστηριότητά της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα «Σαπφώ», με τμήματα υποδομής και πολιτιστικές δράσεις

Δημοσίευση 7/9/2021

Ξεκίνησε η «Σαπφώ»

Η «ΣΑΠΦΩ» είναι ένα αθλητικό σωματείο, το οποίο δημιουργήθηκε τον Ιούλιο 2019, αναβιώνοντας το ποδόσφαιρο γυναικών μετά από 20 περίπου χρόνια στο νησί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετρώντας μόλις δύο  χρόνια παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, το τμήμα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου έχει ήδη στην δύναμη του περί τις 30 ποδοσφαιρίστριες. Συμμετείχε στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών 2019-2020 (7ος όμιλος 1η Περιφέρεια) κερδίζοντας αήττητη το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία, ενώ ταυτόχρονα έχει δημιουργηθεί τμήμα υποδομών με 30 κορίτσια και αγόρια κάτω των 12 ετών στην Μυτιλήνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας ως προτεραιότητα την καλλιέργεια και διάδοση του αθλήματος όχι μόνο στο νησί μας αλλά ευρύτερα στην του Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ήδη από το φθινόπωρο του 2019 ιδρύθηκε ακαδημία στην Λήμνο, η οποία φέτος μετουσιώθηκε -ανεξαρτητοποιημένη- σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία θα συμμετάσχει μάλιστα στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής 2021-2022 (Αθλητική Ένωση Λήμνος-ΑΕΛ).

Στο πνεύμα αυτό, παρέχουμε στις αθλήτριές μας όσον το δυνατόν καλύτερη φροντίδα, βλέποντας ολιστικά την λειτουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, με συμβουλευτική σε θέματα υγείας και διατροφής από ειδικούς, με τους οποίους έχουμε συνεργασία. Οι αθλήτριες μας παρακολουθούνται από καρδιολόγο, διατροφολόγο, ορθοπεδικούς, φυσιοθεραπευτές όλο τον χρόνο και επίσης τους παρέχεται κάθε δυνατή ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε περίπτωση τραυματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην κατεύθυνση του πολιτισμού έχουμε συμμετάσχει σε διάφορες δράσεις που έχει διοργανώσει η UEFA FOUNDATION for Children και έχουμε πραγματοποιήσει δεκάδες φιλικούς αγώνες με διάφορες ομάδες του νησιού μας. Σε κάθε ευκαιρία προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε το ομαδικό πνεύμα μεταξύ των παικτριών μας συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα η ακαδημία μας εντάχθηκε στο δίκτυο ακαδημιών του ΟΠΑΠ, προσφέροντας στα παιδιά προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, καθώς και επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους, καθώς και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη.

Την αγωνιστική χρονιά 2021-2022 η ΣΑΠΦΩ θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών και ζητάμε την στήριξη όλων σας στην προσπάθειά μας!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απολύθηκαν από το Δήμο Μυτιλήνης οι 26 συμβασιούχοι covid

Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει για την παραμονή τους
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίασε την Εθνική Πράσινη Συμφωνία ο Πέτρος Κόκκαλης

Την πολιτική πρόταση του κόμματος Κόσμος πλαισιώνουν οι «Πράσινοι – Οικολογία» και το «Βολτ Ελλάδας»
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Έκλεψε την πόρτα από αγρόκτημα

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

30 κιλά αχιβάδες εντόπισε το λιμενικό

Σε έλεγχο στο λιμάνι της Μυτιλήνης