× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Είμαστε κομμάτι αυτού του τόπου»

Σε χώρους δουλειάς και γειτονιές η Ερ. Χιωτέλλη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/4/2019

«Είμαστε κομμάτι αυτού του τόπου»

Σε χώρους δουλειάς και γειτονιές της πόλης περιόδευσε η Εριφύλη Χιωτέλλη, υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης τις δύο προηγούμενες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, την Δευτέρα, μαζί με υποψήφιους της Πυξίδας βρέθηκε στο Γηροκομείο Μυτιλήνης, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους και στη συνέχεια το Νοσοκομείο.

Πέρασε από τα περισσότερα τμήματα και τις υπηρεσίες και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, ενώ συναντήθηκε με τους συνδικαλιστές του Συλλόγου Εργαζομένων του Βοστάνειου, οι οποίοι την ενημέρωσαν για όλα τα θέματα που τους απασχολούν, ως εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο, δίνοντας από την πλευρά τους ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα στελέχωσης αλλά και διοίκησης του ιδρύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά της η Εριφύλη Χιωτέλλη, είπε στους εργαζόμενους, ότι παρότι τα ζητήματα του Νοσοκομείου δεν είναι της άμεσης αρμοδιότητας τους Δήμου,  αυτός μπορεί να βοηθήσει,  να διευκολύνει αλλά και να ενισχύσει πλευρές της υγειονομικής κάλυψης των κατοίκων του δήμου και κατ’ επέκταση του νοσοκομείου.

«Σχεδιάζουμε μια συγκεκριμένη πολιτική Δημόσιας Υγείας για τον νέο Δήμο Μυτιλήνης», είπε η Εριφύλη Χιωτέλλη,

«Κομβικό σημείο σε αυτόν τον σχεδιασμό μας είναι η στήριξη και η ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Αυτή η στήριξη και η ενίσχυση θα έχει θετικές επιπτώσεις και στην λειτουργία του Νοσοκομείου, μέσω της αποσυμφόρησης που θα προκύψει στα εξωτερικά ιατρεία και το ΤΕΠ. Σε αυτή την κατεύθυνση επίσης ο Δήμος Μυτιλήνης, θα ενισχύσει και την επέκταση του δικτύου των ΤΟΜΥ, μέσω της παραχώρησης χώρων στέγασής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον ο Δήμος μας, ήδη παραχωρεί στέγη σε αρκετούς γιατρούς οι οποίοι στελεχώνουν δομές Πρωτοβάθμιας Υγείας στο νησί μας. Αυτή την πρακτική σκοπεύουμε να την επεκτείνουμε, έτσι ώστε να δώσουμε περισσότερα κίνητρα σε γιατρούς προκειμένου να στελεχώσουν αποτελεσματικά αυτές τις δομές.»

Τέλος η Εριφύλη Χιωτέλλη, σημείωσε την ανάγκη σύναψης  μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Νοσοκομείου αλλά και της 2ης ΔΥΠΕ, στα πλαίσια της υλοποίησης της πολιτικής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μυτιλήνης, ενώ ενημέρωσε τους εργαζόμενους, ότι βλέπει θετικά και το ζήτημα δημιουργίας παιδικού σταθμού  που  θα εξυπηρετεί τις χίλιες σχεδόν οικογένειες του συνόλου των εργαζομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα Δικαστήρια, τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και τη Χρυσομαλλούσα

 

Την Τρίτη το πρωί η Εριφύλη Χιωτέλλη, μαζί με υποψηφίους της Πυξίδας, επισκέφθηκε τα Δικαστήρια και το Υπουργείο Αιγαίου, ενώ το απόγευμα περιόδευσε στην Χρυσομαλλούσα.

Μετά το τέλος της χθεσινής περιοδείας της η Εριφύλη Χιωτέλλη έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δεν περπατάμε την πόλη μας σαν ξένοι, για να την γνωρίσουμε τώρα. Ζούμε εδώ και αναγκαστικά, επειδή έτσι πρέπει να φτιαχτεί το ψηφοδέλτιό μας, οι περισσότεροι υποψήφιοι και υποψήφιες της Πυξίδας είναι δημότες της. Είμαστε κομμάτι αυτού του τόπου.

Δεν παύει όμως να μας εκπλήσσει η πόλη μας. Για το πόσο ωραία είναι αλλά και για το πόσο καλύτερη και ομορφότερη μπορεί να γίνει!»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νέος Υπολιμενάρχης στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης

Ο Αντιπλοίαρχος Γεώργιος Κουλίκας ορίσθηκε στην θέση του Υπολιμενάρχη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αλλαγές στις ώρες αναχώρησης των πλοίων την Πρωτομαγιά

Δείτε εδώ πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα των πλοίων Διαγόρας και Νήσος Σάμος
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής απέκτησε ο Δήμος Μυτιλήνης

Πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της Τετάρτης 22 Απριλίου
ΕΛΛΑΔΑ

31 κόμματα θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την συμμετοχή του κόμματος Σπαρτιάτες άλλων 14 κομμάτων. Δείτε εδώ όλα τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές και όσα αποκλείστηκαν
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παρόν με 331 τουρίστες το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στη Μυτιλήνη

Επί της υποδοχής ο πρόεδρος της Ενωσης Τουριστικών Πρακτόρων και ο αντιδήμαρχος τουρισμού Μυτιλήνης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση βουλευτών Νέας Αριστεράς για το μεταφορικό ισοδύναμο

«Απαξιώνεται το μέτρο με τη μη έγκαιρη καταβολή»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές από το Χαλάνδρι στο Μουσείο Προσφυγικής Μνήμης

Εμαθαν για την ιστορία των παραλίων της Μ. Ασίας
ΑΤΖΕΝΤΑ

Διήμερο πανηγύρι στη Λουτρόπολη Θερμής

Το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Γεωργίου από τον Λαογραφικό Σύλλογο Λουτρόπολης Θερμής
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές συζητούν με τον Χριστόφα

Συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Θερμής
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση του δρόμου Καγιάνι ‑ Λουτρά

Θα ακολουθήσουν ανάλογες εργασίες και στον αγροτικό δρόμο Αγίας Μαρίνας - «Βουρνάζων Τούμπα» και «Θερμοκήπια»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ανακαινίστηκε ο δημοτικός σταθμός «Μαρία Αμπατζή»

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, ώστε ο σταθμός να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργικότητας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ημέρα χαράς και οικολογικής προστασίας για την Επάνω Σκάλα

Τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης με την Ανακύκλωση Αιγαίου, εθελοντές, δύτες, καταδρομείς καθάρισαν την ταλαιπωρημένη ακτή, τον βυθό, ενώ φύτεψαν και λουλούδια