× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το Βόρειο Αιγαίο στο «Βήμα της Κυριακής»

Εκτενές αφιέρωμα του ένθετου περιοδικού «Διακοπές»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/5/2021

Το Βόρειο Αιγαίο στο «Βήμα της Κυριακής»

Την τιμητική του θα έχει το Βόρειο Αιγαίο στη φετινή καλοκαιρινή έκδοση του περιοδικού «Διακοπές» που θα κυκλοφορήσει αρχικά με το Βήμα της Κυριακής την Κυριακή 13 Ιουνίου, κι ακολούθως ανεξάρτητο στα περίπτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δια της Διεύθυνσης Τουρισμού, που είχε και την ευθύνη συντονισμού της όλης δράσης, στο πλαίσιο των ενεργειών ενίσχυσης της αναγνωρισιμότητας και προβολής των νησιών του Βορείου Αιγαίου στην ελληνική αγορά συνέδραμε στη φιλοξενία δημοσιογραφικής αποστολής από το εν λόγω έντυπο κατά το διάστημα 11-23 Μαΐου σε Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Σάμο.

Η πολυτελής και ιστορική έκδοση του περιοδικού «Διακοπές» 400 σελίδων με πανελλαδική κυκλοφορία και τιράζ τουλάχιστον 50.000 τευχών, αποτελεί έναν πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό για την Ελλάδα και τους προορισμούς της όπου παρουσιάζονται πολιτιστικές εμπειρίες, γαστρονομικές και φυσικά ταξιδιωτικές προτάσεις, παραλίες, αξιοθέατα, διαδρομές, γαστρονομία, εναλλακτικός τουρισμός και άλλα.

Στην εν λόγω έκδοση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, τα νησιά του Β. Αιγαίου θα είναι τιμώμενοι προορισμοί με εκτενές πολυσέλιδο αφιέρωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των διευθυντών σύνταξης της έκδοσης «Διακοπές», κ.κ. Αφροδίτης Καλομάρη και Γιάννη Τούντα, οι οποίοι περιηγήθηκαν στα νησιά (Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο), καλύπτοντας τα απ΄ άκρη σ΄ άκρη με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ.

Οι δημοσιογράφοι είχαν συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κ. Μουτζούρη στη Λέσβο και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Ν. Νύκτα στη Χίο, ενώ ήρθαν σε επαφή με τοπικούς φορείς κι επιχειρηματίες όλων των νησιών που επισκέφθηκαν, αποκομίζοντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά: «Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου έχουν σπάνιες και ανεπιτήδευτες ομορφιές, πολύ φιλόξενους ανθρώπους, υψηλή γαστρονομία. Αυτοί οι ευλογημένοι τόποι, κερδίζουν μία θέση στην καρδιά σου, από την πρώτη στιγμή που θα τους επισκεφτείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος τους γνωρίσει, θα επιστρέφει εκεί ξανά και ξανά…»

Η ανωτέρω ενέργεια υποστηρίχθηκε εξ΄ολοκλήρου χορηγικά από την Attica Group (Blue Star Ferries, Hellenic Sea Ways), καθώς και από τις Ενώσεις Ξενοδόχων Λήμνου, Λέσβου, Χίου, Σάμου και ειδικότερα τα καταλύματα: Archontiko Boutique Hotel στη Λήμνο, Hotel Votsala στη Λέσβο, Chios City Inn στη Χίο και Doryssa Hotels & Resorts στη Σάμο.

Με δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Νύκτας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους δύο δημοσιογράφους για το τιμητικό αφιέρωμα στα νησιά καθώς και τη βούληση της Περιφέρειας να υπάρξει σταθερή κι αγαστή συνεργασία για περεταίρω αφιερώματα θεματικού τουρισμού.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βάνδαλοι έβαλαν στόχο τα νέα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου

Μελανό σημείο της μεγάλης απήχησης των νέων εγκαταστάσεων από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας τους είναι οι ζημιές που προκάλεσαν άγνωστα άτομα πέντε φορές στον εξοπλισμό των λουτρών
ΕΡΓΑΣΙΑ

Υποχρεωτική η δήλωση απασχόλησης για κάθε συνταξιούχο με αγροτικό εισόδημα

Στην ειδική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ μέχρι τώρα έχουν εγγραφεί περισσότεροι από 80.000 συνταξιούχοι που εργάζονται
ΕΡΓΑΣΙΑ

Αγγελίες εργασίας για το κέντρο «The Beauty House»

Αναζητούνται έμπιστοι συνεργάτες με όρεξη στη Μυτιλήνη
ΑΓΡΟΤΕΣ

«Πλέκοντας ξερολιθιές – κεντώντας λιθόστρωτα»

Βιωματικό εργαστήριο με Δωρεάν Συμμετοχή στις 25 &26 Μαΐου , στην Ανεμώτια Λέσβου από την ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. «Ηφαίστειο Ανεμώτιας»
ΑΓΟΡΑ

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ανοιξε ανανεωμένο το Hola στα Βατερά

Με αφορμή την επένδυσή του, στον τόπο καταγωγής του ο υποψήφιος Διδάκτορας, Στέφανος Καραβίδας μιλά στο «Ν» για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΛΑΔΑ

Εργαζόμενους από τρίτες χώρες αναζητά η ελληνική βιομηχανία

Η έλλειψη προσωπικού μετά τον τουρισμό επεκτείνεται και στην ελληνική βιομηχανία
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι περιπέτειες του γέρο ‑ Πρέβελης στο Βόρειο Αιγαίο

Με αρκετή καθυστέρηση έφτασε το πλοίο που αντικατέστησε προσωρινά το «Νήσος Ρόδος», στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βγήκε το Νήσος Ρόδος μπήκε το Πρέβελης

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ελπιδοφόρα ανθοφορία στους ελαιώνες της Λέσβου

Ποιές είναι οι αναγκαίες καλλιεργητικές φροντίδες μετά την καρπόδεση που πρέπει να γίνουν στους ελαιώνες. Συνέντευξη του γεωπόνου Βασίλη Γάλλου στο ρ/σ του «Ν» 99 fm ΣΤΟΝΗΣΙ και την εκπομπή «Το τεφτέρι του μανάβη»
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τρίωρη καθυστέρηση για το Blue Star Myconos

Θα αναχωρήσει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11 Μαΐου από τη Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Επιδόματα άνω των 75 εκατ. ευρώ θα πληρώσουν ΔΥΠΑ και ΕΦΚΑ

Δείτε τις πληρωμές που θα γίνουν από 13 έως τις 17 Μαΐου.