× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κομμωτήριο για τους ωφελούμενους του Δήμου

Σε όλη τη Λέσβο με τη συνεργασία του Σωματείο Κομμωτών!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/4/2019

Κομμωτήριο για τους ωφελούμενους του Δήμου

Σε μια συνεργασία- έκπληξη προχώρησε ο Οργανισμός  Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου με το Σωματείο Κομμωτών Λέσβου που ανακοίνωσαν πριν από λίγο ότι δημιουργούν το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου, για τους άπορους δημότες του Δήμου Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει η Αναστασία Αντωνέλλη, Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Οργανισμού, ξεκινά την λειτουργία του το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου Λέσβου, προκειμένου οι άποροι κάτοικοι του τόπου μας, εγγεγραμμένοι στις «δομές φτώχειας» του δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ιατρείο, Φαρμακείο και Φροντιστήριο), καθώς επίσης και οι δικαιούχοι του ΚΕΑ να έχουν μια επιπλέον διευκόλυνση στην ζωή τους.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου θα λειτουργεί σε όλη την Λέσβο. Οι κάτοικοι της Δημοτικές Ενότητες Μυτιλήνης  μπορούν να δηλώνουν την συμμετοχή τους στα τηλέφωνα του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου,, 2251027501 και 22510-45202, στην υπεύθυνη κα Τσουκαρέλλη Καλλιόπη, από την οποία και θα προμηθεύονται την βεβαίωση εγγραφής τους στις δομές φτώχειας του Οργανισμού.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο θα λειτουργεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα από ώρα 15.00-20.00, για τους κατοίκους της πόλης της Μυτιλήνης, Λουτρών, Αλυφαντών, Πυργί, Αγία Μαρίνας, Ταξιαρχών και Πληγωνίου, στο κτήριο του ΙΕΚ Μυτιλήνης. Για τους κατοίκους της Παναγιούδας, Μόριας, Αφάλωνα, Παμφίλων και Θερμής, στο κτήριο της Σχολής του ΟΑΕΔ στην Παναγιούδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κάτοικοι όλων των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων θα δηλώνουν το ενδιαφέρον τους στους κατά τόπους Κοινωνικούς Λειτουργούς του Βοήθεια στο Σπίτι, προκειμένου να κλείνεται ραντεβού με τα κατά τόπους κομμωτήρια που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει θερμά ευγνωμοσύνη για την πολύτιμη συνεργασία: Τον Πρόεδρο Μιχάλη Κανδαρά και τα μέλη κα Λώκου Μαρία και Σκορδά Ζωή του  Διοικητικού Συμβούλιο του Σωματείου  Κομμωτών Λέσβου. Στην διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του ΙΕΚ Μυτιλήνης και της Σχολής του ΟΑΕΔ της Παναγιούδας, για την παραχώρηση των χώρων τους προκειμένου να υλοποιήσουμε την δράση μας αυτή. 

«Και βεβαίως ευχαριστούμε καθέναν κομμωτή και κομμώτρια που δήλωσαν συμμετοχή, θέτοντας τις υπηρεσίες τους στην εξυπηρέτηση και ανακούφιση των απόρων δημοτών μας», επώνυμα: Αγραφιώτου Μαρία Μυτιλήνη, Αγριτέλλης  Ευστράτιος Πλωμάρι, Αντωνακέλλη Νατάσα Μυτιλήνη, Βαλάκου Μαίρη Μυτιλήνη, Βενετίου Τζίνα Μυτιλήνη, Γαλιμήτου Νίκη Μυτιλήνη, Γκρέκας Αντώνιος Μυτιλήνη, Γροσομανίδου Ελένη Μανταμάδος, Δαλλής Παναγιώτης Μύθημνα, Δεληδούκα Σοφία Αγία Παρασκευή, Δελόγκου Καλλιόπη Αγιάσος, Δρακούλη Παναγιώτα Άγρα, Εγγλέζος Γιώργος Μυτιλήνη, Ελευθερίου Παρασκευάς Μυτιλήνη, Κάβουρας Δημήτριος Καλλονή, Κακαλίου Ολυμπία Μυτιλήνη, Καλλιπολίτη Σοφία Στύψη, Κανδαράς Μιχαήλ Κάπη, Καρακώστα Μαρία Παπάδος, Κατακουζινού Μαρία Μυτιλήνη, Κατηρτζής Παναγιώτης Μυτιλήνη, Κόβρα Ελευθερία Μυτιλήνη, Κούτουγλου Ειρήνη Μόρια, Κουτσουβεκιάρης Ευστράτιος Καλλονή, Κωστάκη Ελένη Μυτιλήνη, Λώκου Μαρία Πάμφιλα, Μανωλάκα Ευστρατία Παναγιούδα, Μπουτέρη Μαρία Μόρια, Νίκου Μαρία Μυτιληνη, Γέρου Πηνελόπη Μυτιληνη, Πλαταρά Μάλαμα Παλαιόκηπος, Σεβαστέλλη Ευστρατία Μυτιλήνη, Σκόρδά Ζωή Πλώμαρι, Τσαβδάρη Ευαγγελία Άντισσα, Τσελεμπής Μιχαήλ Μυτιλήνη, Τσερή Πελαγία Σκόπελος, Φουστέλλη Αρχοντία Μυτιλήνη, Χαλκιώτου Ειρήνη Σκουτάρος.     

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στη Σκάλα Λουτρών

Η χορωδία από ομάδα γυναικών μελών του Συλλόγου Μικρασιατών έψαλε τα Εγκώμια
ΧΩΡΙΑ

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Περιφορά το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής από την αδελφότητα της Μονής και την Ηγουμένη Ταβιθά
ΧΩΡΙΑ

Ένας ξεχωριστός Επιτάφιος στη Σκάλα Συκαμιάς

Περιφορά με καΐκι στο λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζει η ενορία του Κάτω Χάλικα στη Μυτιλήνη

Πανηγυρικές εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Φωτεινής
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Βγήκαν οι λαμαρίνες από την προκυμαία Μυτιλήνης

Ο υπεύθυνος του έργου μίλησε στην κάμερα του «Ν» για την εξέλιξη των εργασιών οι οποίες το τελευταίο διάστημα όπως είπε έχουν ομαλοποιηθεί αρκετά
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ανάσταση με ομπρέλες στη Λέσβο

Μικρή αστάθεια με μπόρες αναμένεται το Μεγάλο Σάββατο στο νησί ενώ την Κυριακή του Πάσχα μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο καιρός θα κυλήσει χωρίς προβλήματα
ΧΩΡΙΑ

Μεγάλη Παρασκευή στο Σίγρι

Οι γυναίκες του χωριού τηρώντας το έθιμο των παππούδων τους που ήρθαν πρόσφυγες από το διωγμό του 1922 στολίζουν τον επιτάφιο το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης
ΔΡΑΣΕΙΣ

Σταύρωση χωρίς Ανάσταση για τη Παλαιστίνη...

Παρέμβαση της Κίνησης «Μνήμη και Δράση» το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στη Μυτιλήνη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξεπέρασαν τις 11.000 οι αφίξεις Τούρκων στη Λέσβο

Το 21% των Τούρκων επισκεπτών του Απριλίου έβαλε βίζα στο Τελωνείο Μυτιλήνης. Αύξηση των αφίξεων κατά 128% το πρώτο τετράμηνο του 2024 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΧΩΡΙΑ

Ολονυχτία για τον στολισμό του Επιταφίου

Στην εκκλησία Κοιμήσεως Θεοτόκου Μιστεγνών
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μυτιλήνη: Μεγάλη Πέμπτη στην Αμαλή

Ο ιερέας της Αγίας Μαρίνας μετά την ολοκλήρωση της ακολουθίας της Θείας Σταύρωσης, μαζί με τους πιστούς, ανηφόρισε στο εξωκλήσι που βρίσκεται σε ένα ξέφωτο μέσα στο δάσος
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ