× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χρυσό για το «Α της Αρχιτεκτονικής» στο Πλωμάρι!

Από τον θεσμό Tourism Awards στον Παναγιώτη Θεοδωρίδη

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 12/4/2019

Χρυσό για το «Α της Αρχιτεκτονικής» στο Πλωμάρι!

Το γραφείο Α for Architecture (A για την Αρχιτεκτονική) Παναγιώτη Θεοδωρίδη έλαβε Χρυσό βραβείο για τον τουρισμό, για τις ανεξάρτητες κατοικίες στο Πλωμάρι και είναι η τρίτη χρονιά που ο κ. Θεοδωρίδης βραβεύεται από τον θεσμό Tourism Awards, ως ιδιοκτήτης των Α Luxury village που βραβεύτηκε τις δύο προηγούμενες χρονιές. Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρίδης έλαβε χρυσό βραβείο στο πεδίο της αρχιτεκτονικής μελέτης έργου για τον τουρισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχει σημασία η αρχιτεκτονική για τον τουρισμό» επεσήμανε μεταξύ άλλων κατά την απονομή του βραβείου ο κ. Θεοδωρίδης την περασμένη Τρίτη 9 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν το γραφείο του και τα A-luxury Villas. Όπως σημειώνει: «Πέρα από τις διακρίσεις και τα βραβεία, η μεγαλύτερη επιβράβευση θα ήταν μια συνολική προσπάθεια αναβάθμισης του τόπου μας, μια προσπάθεια που φαίνεται ότι το Πλωμάρι και η Λέσβος μπορούν να καταφέρουν, αν στηριχτούν στα απίστευτα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία η φύση και οι πρόγονοί μας φρόντισαν να μας κληροδοτήσουν. Με τις διακρίσεις των τελευταίων χρόνων, κυρίως των επιχειρήσεων του ελαιολάδου και του ούζου, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι και να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ομιλία της, η Μάγια Τσόκλη, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, δήλωσε σχετικά με τις εφετινές βραβεύσεις: «Ένας από τους βασικούς μας στόχους στον θεσμό των Tourism Awards είναι να διαφυλάξουμε την αξία της κάθε βράβευσης. Το γεγονός ότι μόλις ένας στους τρεις εφετινούς βραβευθέντες κερδίζει βραβείο Gold, υπογραμμίζει έμμεσα τη σπουδαιότητα και τη βαρύτητα που έχει για μας και για τον κλάδο, κάθε επίπεδο διάκρισης. Μεταξύ των βραβείων Silver και Bronze ξεχωρίσαμε εξαιρετικά αξιόλογα έργα και εκπλαγήκαμε ευχάριστα από υποψηφιότητες στις κατηγορίες προσβασιμότητας, εφαρμογής πράσινων πρακτικών, καινοτομίας στον σχεδιασμό υπηρεσιών και ανάπτυξης του θεματικού τουρισμού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους μας εμπιστεύτηκαν να αξιολογήσουμε την υποψηφιότητά τους συμμετέχοντας στα Tourism Awards και αναγνωρίζουμε το έργο και τον ζήλο όλων των εταιρειών -τόσο εκείνων που διακρίθηκαν όσο και αυτών που με τη συμμετοχή τους και μόνο, συνεισφέρουν στην προαγωγή της αριστείας στον ελληνικό τουρισμό».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νέος Υπολιμενάρχης στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης

Ο Αντιπλοίαρχος Γεώργιος Κουλίκας ορίσθηκε στην θέση του Υπολιμενάρχη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αλλαγές στις ώρες αναχώρησης των πλοίων την Πρωτομαγιά

Δείτε εδώ πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα των πλοίων Διαγόρας και Νήσος Σάμος
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής απέκτησε ο Δήμος Μυτιλήνης

Πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της Τετάρτης 22 Απριλίου
ΕΛΛΑΔΑ

31 κόμματα θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την συμμετοχή του κόμματος Σπαρτιάτες άλλων 14 κομμάτων. Δείτε εδώ όλα τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές και όσα αποκλείστηκαν
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παρόν με 331 τουρίστες το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στη Μυτιλήνη

Επί της υποδοχής ο πρόεδρος της Ενωσης Τουριστικών Πρακτόρων και ο αντιδήμαρχος τουρισμού Μυτιλήνης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση βουλευτών Νέας Αριστεράς για το μεταφορικό ισοδύναμο

«Απαξιώνεται το μέτρο με τη μη έγκαιρη καταβολή»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές από το Χαλάνδρι στο Μουσείο Προσφυγικής Μνήμης

Εμαθαν για την ιστορία των παραλίων της Μ. Ασίας
ΑΤΖΕΝΤΑ

Διήμερο πανηγύρι στη Λουτρόπολη Θερμής

Το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Γεωργίου από τον Λαογραφικό Σύλλογο Λουτρόπολης Θερμής
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές συζητούν με τον Χριστόφα

Συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Θερμής
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση του δρόμου Καγιάνι ‑ Λουτρά

Θα ακολουθήσουν ανάλογες εργασίες και στον αγροτικό δρόμο Αγίας Μαρίνας - «Βουρνάζων Τούμπα» και «Θερμοκήπια»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ανακαινίστηκε ο δημοτικός σταθμός «Μαρία Αμπατζή»

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, ώστε ο σταθμός να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργικότητας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ημέρα χαράς και οικολογικής προστασίας για την Επάνω Σκάλα

Τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης με την Ανακύκλωση Αιγαίου, εθελοντές, δύτες, καταδρομείς καθάρισαν την ταλαιπωρημένη ακτή, τον βυθό, ενώ φύτεψαν και λουλούδια