× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

5 ακόμη υποψήφιοι τολμάνε με Χριστόφα

Από διάφορες περιοχές και σημαντικές θέσεις της Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/4/2019

5 ακόμη υποψήφιοι τολμάνε με Χριστόφα

Πέντε νέα ονόματα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Λέσβου ανακοίνωσε πριν από λίγο η παράταξη «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο» με υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου τον Παναγιώτη Χριστόφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιαννάκα - Κούσκου Μυρσίνη: Ως Χημικός, απόφοιτος του ΑΠΘ, ασχολήθηκε με θέματα ανάπτυξης θερμομεταλλικών νερών και ιαματικών πηγών. Αργότερα εργάστηκε στην Alpha Bank ως προϊσταμένη χορηγήσεων και δανείων.

Κόβρας Μιχαήλ: Ζει και εργάζεται στην Ερεσό, ως ιδιοκτήτης τουριστικών επιχειρήσεων. Από το 2010 έως το 2014 διετέλεσε τοπικός σύμβουλος Ερεσού.

Μελέτογλου Πρόδρομος (Μάκης): Απόστρατος στρατιωτικός, έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις και σε διοικητικές-επιτελικές θέσεις σχετικές με εθνικά και γεωστρατηγικά θέματα. Έχει έντονη εθελοντική δράση, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Νήσου Λέσβου και ειδικευμένος εθελοντής σε θέματα επικοινωνιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πατερέλης Θεολόγος: Συνταξιούχος εφοριακός, είχε διατελέσει Προϊστάμενος της ΔΟΥ Πλωμαρίου. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΛΚΑΙΟΣ και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου Λέσχη Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος». Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του τ. Δήμου Πλωμαρίου, Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ενώ από το 1986 έως και το 2010 συμμετείχε στα διοικητικά και πολιτιστικά δρώμενα του Πνευματικού Κέντρου Νεότητας τ. Δήμου Πλωμαρίου.

Πιττός Σωκράτης: Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική και Επιχειρηματικότητα στην Αγροτική Ανάπτυξη, εργάζεται ως συμβασιούχος Γεωπόνος στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτη δρομολόγηση του Asterion II

Μπαίνει στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς οχημάτων και φορτηγών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες

Και η νεολαία και ο λαός, μπορεί να αξιοποιήσει κάθε κάλπη για να δοθεί συνέχεια στον αγώνα, που αποκρούει την πολιτική που υπερασπίζεται τους λίγους σε βάρος των πολλών» τόνισε η βουλευτής του κόμματος Αφροδίτη Κτενά στην ομιλία της στην εκδήλωση του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μπακογιάννης και Κοσιώνη στην Αγιάσο

Δοκίμασαν λουκουμάδες στο κατάστημα της πρώην Προέδρου του χωριού Διαμάντως Ρουγκέλλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Ταγματάρχης Παπαγιάννης... ξανά στο Κιόσκι Μυτιλήνης

Άπαντες παρόντες στην πλατεία Ελευθερίας, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του νεκρού Διοικητή του Τάγματος των Λεσβίων στρατιωτών, στην πολύνεκρη Μάχη του Σκρά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πάει άλλο με αυτή την Ευρώπη»

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Αφροδίτη Κτενά μιλά στο «Ν» για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη Μουτζούρη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών

Ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα του νομού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης

Παρακολούθησε την παρουσίαση ψηφιακών εργασιών που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Λέσβου