× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η Δυτική Λέσβος, έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου»

Στις προοπτικές ανάπτυξης του νεοσύστατου Δήμου Δυτικής Λέσβου αναφέρεται ο Γενικός Γραμματέας Άρης Ελευθερίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/12/2020

«Η Δυτική Λέσβος, έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου»

Ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία του Δήμου Δυτικής Λέσβου, δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου και πρώην δήμαρχος Καλλονής Άρης Ελευθερίου, ο οποίος σε δηλώσεις του στο «Ν» περιγράφει την προσπάθεια που γίνεται τους τελευταίους 15 μήνες από τη μέρα που ξεκίνησε η λειτουργία του νεοσύστατου αυτοδιοικητικού σχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Δυτικής Λέσβου στο νέο Οργανισμό του Δήμου, ο οποίος εγκρίθηκε πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο και ο οποίος όπως τόνισε θα αποτελέσει το θεμέλιο λίθο για τη δημιουργία και το στήσιμο ενός σύγχρονου – αποτελεσματικού μηχανισμού διοίκησης  ο οποίος θα δίνει αναπτυξιακές προοπτικές στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο Αρ. Ελεθερίου ο Δήμος θα μπει στο πρόγραμμα της κινητικότητας από τις 15 Δεκεμβρίου, ώστε να προσελκύσει έμπειρο προσωπικό από άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου τομέα ενώ παράλληλα θα γίνουν προσπάθειες για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Αναφερόμενος στα έργα που προχωρούν από το Δήμο και όσα εντάσσονται το επόμενο διάστημα σε διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα, ο Άρης Ελευθερίου σημείωσε ότι η νέα Αναπτυξιακή Εταιρεία που ετοιμάζει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου σε συνεργασία με τον Άη Στράτη και τη Λήμνο, θα βοηθήσει σημαντικά στην εκπόνηση μελετών, στην ένταξη και υλοποίηση περισσότερων έργων τα επόμενα χρόνια. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ