× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δωρεά υλικού στο Δήμο Δυτικής Λέσβου

Από τον Δημήτρη Καρρά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/11/2020

Δωρεά υλικού στο Δήμο Δυτικής Λέσβου

Σημαντική δωρεά υλικού που χρησιμοποιούνταν από αεροπορικές εταιρίες και επρόκειτο να αποσυρθεί, πραγματοποίησε ο συντοπίτης μας Δημήτρης Καρράς, που εργάζεται εδώ και χρόνια ως Γενικός Διευθυντής Catering στον χώρο της αεροπορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για μεγάλη ποσότητα σε είδη πρώτης ανάγκης, κλινοσκεπάσματα, αποθηκευτικό υλικό, καθώς και πλαστικά σκεύη μίας χρήσης για φαγητό, που μπορούν να ενισχύσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες των δομών Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Το υλικό της δωρεάς, παραδόθηκε την περασμένη Παρασκευή στον Δήμο και το παρέλαβαν η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Ζαχαρώ Ιωακείμ και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Σκαλοχωρίου Δέσποινα Μαϊάκη, με τον Δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο να ευχαριστεί θερμά τον δωρητή για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ