× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δωρεά 60 tablets στους μαθητές των δημοτικών σχολείων

Με απόφαση της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/11/2020

Δωρεά 60 tablets στους μαθητές των δημοτικών σχολείων

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου με πρωτοβουλία της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Προέδρου της Νίκου Περιβολάρη, αποφάσισε την προμήθεια και δωρεά 60 tablets για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προμήθεια ολοκληρώθηκε και η διανομή τους εκτιμάται ότι θα γίνει στους διευθυντές των σχολείων μέχρι την επόμενη Δευτέρα, προκειμένου να μπορέσουν να τεθούν άμεσα στη διάθεση των μαθητών.

«Η πανδημία έχει δυσκολέψει τη ζωή όλων μας και εξαιτίας της η τηλεκπαίδευση έγινε αναγκαιότητα. Η εξέλιξη αυτή ωστόσο, προκαλεί και ανισότητες, αφού είναι δεδομένες οι οικονομικές δυσκολίες πολλών νοικοκυριών για να μπορέσουν να ανταποκριθούν και σε αυτή την κατεπείγουσα ανάγκη.

Η Σχολική Επιτροπή μας, βάσει των οικονομικών της δυνατοτήτων αποφάσισε να ενισχύσει τους μαθητές με αυτή την προσφορά των 60 tablets για τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας. Γιατί είναι αδιανόητο τα παιδιά να μένουν μακριά από την εκπαίδευση», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκος Περιβολάρης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ