× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνεργασία Περιφέρειας με τον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Επι τάπητος ο σχεδιασμός του προγράμματος ανάπτυξης 2021-2025

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/11/2020

Συνεργασία Περιφέρειας με τον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Σύσκεψη ενημέρωσης για το σχεδιασμό του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025 της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Καλλονή, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου και του Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού, Βιομηχανίας και Ενέργειας Παναγιώτη Χριστόφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη σύσκεψη, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Στρατής Ζαφείρης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ανδρέας Αξής, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δυτικής Λέσβου Άρης Ελευθερίου

Στη διάρκεια αυτής, κατατέθηκαν προτάσεις, συζητήθηκαν προοπτικές και μετά από εποικοδομητική συζήτηση ξεκίνησε μία ελπιδοφόρα συνεργασία η οποία στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αρχίσει να παίρνει συγκεκριμένη μορφή.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ