× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ακροδεξιός εν δράσει

Άγριος ξυλοδαρμός το βράδυ της Παρασκευής στην είσοδο της οδού Ερμού, νεαρής γυναίκας. Δράστης, γνωστός κατ’ εξακολούθηση ακροδεξιός νταής εκλεγμένος στο Συμβούλιο της Κοινότητας Μυτιλήνης με τους «Ελεύθερους Πολίτες»

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 17/10/2020

Ακροδεξιός εν δράσει

Άγριος ξυλοδαρμός που επιβεβαιώθηκε και με σχετική ιατροδικαστική εξέταση, νεαρής γυναίκας στις 8 το βράδυ της Παρασκευής, στην είσοδο της οδού Ερμού.Δράστης γνωστός επαγγελματίας της αγοράς αλλά και «νταής» της ακροδεξιάς στη Μυτιλήνη, εκλεγμένος στο Συμβούλιο της Κοινότητας Μυτιλήνης με την παράταξη «Ελεύθεροι Πολίτες», υπόδικος για σειρά επιθέσεων και συκοφαντιών κατά πολιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης έχει παραπεμφθεί κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για τη συμμετοχή του στο πογκρόμ της πλατείας Σαπφούς κατά αιτούντων άσυλο τον Απρίλιο του 2018. Πριν λίγες μέρες επιτέθηκε μέσα στην αγορά και κατά περαστικών που αντέδρασαν στις ύβρεις του κατά μεταναστών μπροστά σε ΑΤΜ Τράπεζας.

Ο δράστης στις 8 το βράδυ έφυγε από το μαγαζί του και κατευθύνθηκε στην είσοδο της αγοράς που ας σημειωθεί ότι ήταν ακόμα ανοικτή.Εκεί στα μεταλλικά πάνελ που καλύπτουν το εργοτάξιο της ΔΕΥΑΛ στην πλατεία Κυπρίων Πατριωτών με σπρέι έγραψε συνθήματα και έβαψε σταυρούς πάνω στο σύνθημα ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.

Μια περαστική γυναίκα κατέγραψε με το κινητό της το γεγονός, πράγμα που έγινε αντιληπτό από τον ακροδεξιό που άρχισε να τη βρίζει ενώ της επιτέθηκε και όπως η ίδια υποστηρίζει και καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες την τραβούσε από τα μαλλιά, τη χτύπησε ενώ την πέταξε κάτω και άρχισε να την κλωτσά! Το περιστατικό έληξε με παρέμβαση περαστικών ενώ Αστυνομικοί που έσπευσαν επιτόπου τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στην Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί υποβλήθηκε μήνυση από τη νεαρή γυναίκα κατά του δράστη του ξυλοδαρμού της. Ενώ μήνυση υποβλήθηκε και κατά της γυναίκας την οποία κατηγόρησε για εξύβριση. Ας σημειωθεί εδώ ότι στο Αστυνομικό Τμήμα έσπευσε ως δικηγόρος ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Τσακύρης.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου εξετάστηκε ιατροδικαστικά ενώ μέχρι τις 3 μετά τα μεσάνυχτα νοσηλεύτηκε σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας όπου της έγιναν και παυσίπονες ενέσεις.Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης ο δράστης ο οποίος και μεταφέρθηκε και αυτός για λίγο στο Νοσοκομείο λόγω κρίσης αρρύθμιστου διαβήτη, αφέθηκε ελεύθερος.

Δράση «Ελεύθερων Πολιτών»
Ας σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η διχαστική και βίαιη πρακτική μελών της παράταξης «Ελεύθεροι Πολίτες» απασχολεί την κοινή γνώμη της Μυτιλήνης.
Προεκλογικά είχε σοκάρει η επίθεση με κλωτσιές κατά σκύλου στο Φανάρι από υποψήφιο της παράταξης.

Άλλος εκλεγμένος με την παράταξη στο Συμβούλιο της Κοινότητας πρόσφατα καταδικάστηκε για εξυβριστική επίθεση κατά γυναίκας. Ενώ τρίτος εκλεγμένος στο Συμβούλιο έως και της διάλυσης του πυρήνα στη Μυτιλήνη δήλωνε μέλος της εγκληματικής και με απόφαση δικαστηρίου, οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Στη συνέχεια λέγεται ότι είχε ενταχθεί στο νέο κόμμα του Κασιδιάρη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απολύθηκαν από το Δήμο Μυτιλήνης οι 26 συμβασιούχοι covid

Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει για την παραμονή τους
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίασε την Εθνική Πράσινη Συμφωνία ο Πέτρος Κόκκαλης

Την πολιτική πρόταση του κόμματος Κόσμος πλαισιώνουν οι «Πράσινοι – Οικολογία» και το «Βολτ Ελλάδας»
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Έκλεψε την πόρτα από αγρόκτημα

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

30 κιλά αχιβάδες εντόπισε το λιμενικό

Σε έλεγχο στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το «καλάθι της αγάπης» σε 140 οικογένειες της Λέσβου

Τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτους, αλλά και στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Μητρόπολης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

«Χόρεψέ με πατέρα» σήμερα, Πέμπτη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Αρμένης μιλά στο «Ν» για το έργο της Κατερίνας Αντωνιάδου
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Στους «τίτλους τέλους» οι αυξήσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης του Βορείου Αιγαίου

Παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη για τη μειωμένη χρηματοδότηση των νησιών μας σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζουν Αγία Ειρήνη και Αγιος Θεράποντας στη Μυτιλήνη

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Λαμπροβδομάδα και στις 13 έως 19 Μαΐου
ΥΓΕΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από το υπουργείο Υγείας και μέτρα προφύλαξης

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα, σε πολλές περιοχές της Λέσβου, λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ημέρες
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Βρέθηκε γάτα στην Κουλμπάρα

Φοράει κόκκινο μαντήλι στο λαιμο
ΑΓΡΟΤΕΣ

«Πετάει» μέχρι τα 12 ευρώ το αρνί στη Λέσβο

Μέχρι τα 10,8 ευρώ φθάνει η τιμή του αρνιού στην χονδρική αγορά
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ