× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τρία ληξιαρχεία στο Δήμο Δυτικής Λέσβου

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2020

Τρία ληξιαρχεία στο Δήμο Δυτικής Λέσβου

Σε Καλλονή, Άντισσα και Πολιχνίτου θα λειτουργούν τα τρία ληξιαρχεία του Δήμου Δυτικής Λέσβου σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου. Συγκεκριμένα στο Ληξιαρχείο Καλλονής θα συμπεριλαμβάνονται οι εδαφικές περιφέρειες των Δ.Ε. Καλλονής, Αγίας Παρασκευής, Μανταμάδου, Πέτρας και Μήθυμνας και επίσης θα λειτουργούν το Ληξιαρχείο Ερεσού- Αντίσσης και το Ληξιαρχείο Πολιχνίτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών αμέσως μετά την ίδρυση του νέου Δήμου Δυτικής Λέσβου, προέβλεπε την κατάργηση των επτά Ληξιαρχείων και τη συγχώνευσή τους σε ένα, με έδρα την Καλλονή.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος με παρέμβασή του από τις 12 Σεπτέμβρη  2019, είχε ζητήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών να μην συγχωνευτούν όλα τα Ληξιαρχεία σε ένα (σ.σ. στην Καλλονή), δεδομένων των δυσκολιών που παρατηρούνται στις μετακινήσεις των δημοτών ενός εκ των μεγαλύτερων Δήμων στη χώρα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ