
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν χθες οι συναυλίες του Λεσβιακού Καλοκαιριού, καθώς το Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης γέμισε από κόσμο που έδωσε δυναμικό «παρών» στην εναρκτήρια μουσική βραδιά του θεσμού.
Οι Stavento και η Daphne Lawrence ανέβηκαν στη σκηνή και χάρισαν στο κοινό μια γεμάτη ενέργεια live εμφάνιση, παρουσιάζοντας γνωστές επιτυχίες και δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος της συναυλίας.
Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου έδωσε το στίγμα για τη φετινή διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του πολιτιστικού θεσμού του Δήμου Μυτιλήνης, ο οποίος κάθε καλοκαίρι προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων σε κατοίκους και επισκέπτες του νησιού.
Το Λεσβιακό Καλοκαίρι συνεχίζεται το επόμενο διάστημα με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και πλήθος πολιτιστικών δράσεων που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές του Δήμου Μυτιλήνης, φιλοδοξώντας να προσφέρουν ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές σε μικρούς και μεγάλους.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα https://events.mytilene.gr.