× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνεργασία Eπιμελητηρίου με Fraport

Mε στόχο την προσέλκυση τουριστών στο νησί

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/3/2019

Συνεργασία Eπιμελητηρίου με Fraport
' χρόνος ανάγνωσης

Σειρά συναντήσεων είχε αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Λέσβου στην Αθήνα με στελέχη της Fraport αλλά και με την πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO, Ειρήνη Τόλη.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της εταιρείας Fraport Greece με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Ιωάννη Παπάζογλου, την Κατερίνα Πολλάτου, διευθύντρια αεροπορικού μάρκετινγκ και ανάπτυξης καθώς και με το Χάρη Φίλο υπεύθυνο ανάπτυξης αεροπορικών γραμμών. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε ο προσανατολισμός που έχει η εταιρεία ως προς την προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιρειών στο Αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, οι εργασίες και ο ρυθμός κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων του Αεροδρομίου στη Μυτιλήνη και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποφασίστηκε να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ της Fraport Greece και του Επιμελητηρίου Λέσβου, με δράσεις προσανατολισμένες στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος στο νησί της Λέσβου, την προώθηση του νησιού ως προορισμού, καθώς και την προβολή των τοπικών προϊόντων εντός του νέου κτηρίου του αεροσταθμού.

Την Τρίτη 19 Μαρτίου η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου συναντήθηκε με την πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO Ειρήνη Τόλη. Κατά τη συνάντηση εκφράστηκε από τα δύο μέρη η βούληση της ανάπτυξης του Συνεδριακού και MICE Τουρισμού στη Λέσβο και συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου ενημέρωσε για τη δυνατότητα χρήσης του άρτια εξοπλισμένου συνεδριακού κέντρου του Επιμελητηρίου Λέσβου χωρητικότητας 170 ατόμων, το οποίο το Επιμελητήριο στη βάση Μνημονίου Συνεργασίας προτίθεται να παραχωρεί στα μέλη του HAPCO για την διοργάνωση συνεδρίων.

Ακόμα συμφωνήθηκε η προβολή της Λέσβου στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο του HAPCO που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Απριλίου 2019 στην Αθήνα, προκειμένου να γίνει περαιτέρω γνωστός ο Τουριστικός, Πολιτισμικός και Ιστορικός χαρακτήρας του νησιού.

Η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου αποτελούνταν από τον πρόεδρο Ευάγγελο Μυρσινιά, τον αντιπρόεδρο Παρασκευά Φραντζέσκο, το γενικό γραμματέα Παναγιώτη Χατζηκυριάκο, τον οικονομικό επόπτη Νικόλαο Αθανάση και τον υπεύθυνο συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων Κωνσταντίνο Σωτηράκη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα μείωση των ανέργων στο Βόρειο Αιγαίο τον Ιούλιο

Με ρυθμό 6,19% υποχώρησε ο αριθμός των των εγγεγραμμένων ανέργων στη ΔΥΠΑ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Καταρροϊκός πυρετός πλήττει τα κοπάδια στην ηπειρωτική Ελλάδα

Τριπλός κίνδυνος για την κτηνοτροφία της Λέσβου και της Λήμνου: αφθώδης πυρετός, ευλογιά των προβάτων και τώρα καταρροϊκός πυρετός – Άμεση ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών με κτηνιάτρους
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ξεκινά η τρίτη διαβροχή κατά του δάκου στη Λέσβο

Από τις 25 Αυγούστου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εντείνει τις προσπάθειες για την προστασία της ελαιοπαραγωγής
ΑΓΟΡΑ

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Δεν παραλαμβάνουμε ημιτελή έργα» ξεκαθαρίζει ο Κώστας Μουτζούρης

Στόχος η διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας και η ολοκλήρωση κρίσιμων έργων- Ποια «τρέχουν» είπε εφ' όλης της ύλης στο «Ν»
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Από τον Μανταμάδο έως το Μόλυβο για βουτιές, εξερεύνηση, διάβασμα, μεζέδες και ύπνο

Βουνό… γιαλό πηγαίνουμε κι όλο ομορφιές γευόμαστε
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Γιορτή κρασιού στον Αγιο Δημήτριο Λήμνου

Την Δευτέρα 18 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ
ΕΛΛΑΔΑ

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ ως τις 22 Αυγούστου

Θα καταβληθούν 53,68 εκατ. ευρώ σε 67.677 δικαιούχους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σκάλα Ερεσού «εκτός δικτύου» στην καρδιά της τουριστικής σεζόν

Ο Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος ζητά άμεσες παρεμβάσεις από Δήμο, Περιφέρεια, Εισαγγελία και παρόχους – 61 επιχειρήσεις συνυπογράφουν το αίτημα
ΕΛΛΑΔΑ

Τί ισχύει για τις κατασχέσεις μετά από ρύθμιση χρεών

Νέα δεδομένα δημιουργεί η εγκύκλιος που εξέδωσε η ΑΑΔΕ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΕΣ

Αυγουστιάτικη ελαφρά ανάκαμψη στις τιμές του ελαιολάδου

Η ανακοίνωση των αποθεμάτων της Ισπανίας δίνει τον τόνο στην αγορά που κινείται σε υποτονικούς ρυθμούς
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΕΟΣ Σάμου: Πρόγραμμα παραλαβής σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου

Ο Συνεταιρισμός ζητά από τους παραγωγούς μέλη του να παραδίδουν σταφύλια με βαθμό γλυκύτητας άνω των 14,0 Be (μπομε) για την καλύτερη οινοποίηση των γλυκών οίνων