× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Από τις «Αγριες Μέλισσες» στο Μουσείο Βρανά και τον Μόλυβο!

Ο Αναστάσης Ροϊλός στο «Ν» για την πρόσκληση της Βάσως Χοχλάκα στη Λέσβο και τις εκδηλώσεις που πρωταγωνιστεί Παρασκευή και Σάββατο με «Αναγνώσεις» Σαπφώς και Στρατή Πασχάλη με την Εριέττα Μανούρη

Γράφει η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ Δημοσίευση 31/7/2020

Από τις «Αγριες Μέλισσες» στο Μουσείο Βρανά και τον Μόλυβο!

Ο Αναστάσης Ροϊλός που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στο ρ/σ του «Ν» στους 99 FM και στην εκπομπή «Ανθεών 99» της Ανθής Παζιάνου για τις «Αναγνώσεις» σε Γέρα και Μόλυβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απόψε στις 9 το βράδυ της Παρασκευής στο Μουσείο Βρανά στην Γέρα θα γίνουν οι αναγνώσεις στα κείμενα της μεγάλης λυρικής ποιήτριας Σαπφούς και του σύγχρονου ποιητή Στρατή Πασχάλη από τον Α. Ροϊλό και την ταλαντούχα Εριέττα Μανούρη . Η ίδια εκδήλωση θα επαναληφθεί και το Σάββατο στον αύλειο χώρο του δημαρχείου του Μολύβου. Πρόκειται για ένα αναλόγιο με έντονο το θεατρικό στοιχείο και μουσική συνοδεία από τον Γιάννη Ψειμάδα.

«Ήταν μια πολύ ωραία πρόταση από την Πρόεδρο του Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα, στα πλαίσια του πολιτιστικού καλοκαιριού με παραστάσεις και αναγνώσεις. Πρόκειται για ένα νησί με τρομερό πολιτιστικό πλούτο, γεγονός που με ώθησε στο να δεχτώ την πρόταση» ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Ν».

Ακόμα, δήλωσε: «Το κοινό της Λέσβου ενδιαφέρεται για την ποίηση. Πράγμα καθόλου τυχαίο, καθώς πρόκειται για ένα νησί με μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά, ειδικά στο κομμάτι της ποίησης. Σε ένα τόπο από όπου προέρχονται ο Οδυσσέας Ελύτης και ο Θεόφιλος Μυριβήλης δεν γίνεται οι άνθρωποι να μην έχουν μια καλλιτεχνική κλίση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος είναι απόφοιτος του τμήματος  Θεάτρου των Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές του συμμετείχε και σε παραστάσεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ενώ αναφέρει ότι στάθηκε τυχερός με τους ανθρώπους που συνεργάστηκε. Η πρώτη του παράσταση με τίτλο «Σιμιγδαλένιος» τον βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην μετέπειτα πορεία του.

Με την Εριέττα Μανούρη που συμμετέχουν μαζί στην θεατρική παρουσίαση δήλωσε πως γνωρίζονται από συμμετοχές τους στο Κρατικό Θέατρο, ενώ μετά τις Άγριες Μέλισσες αποφάσισαν να βρεθούν και πάλι μαζί στις «Αναγνώσεις».

Όσον αφορά την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες επεσήμανε: «Η μεγάλη επιτυχία της σειράς θεωρώ ότι οφείλεται στο σενάριο, το οποίο γράφεται από το μηδέν, καθώς και στους συντελεστές. Η casting director με προσέγγισε μέσα από ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να συναντηθούμε και να συζητήσουμε για την σειρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί ότι δήλωσε πως οι «Άγριες Μέλισσες» θα επιστρέψουν με νέα σεζόν και ο ίδιος θα παραμείνει στη σειρά. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΘΕΑΤΡΟ

«Δεν πληρώνω ‑ Δεν πληρώνω» στο Μεσότοπο

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 8:00 το απόγευμα θα δοθεί η τελευταία παράσταση της πρώτης περιοδείας
ΘΕΑΤΡΟ

Μια ζωή «Οδυσσεβάχ» και… «Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο»!

Ένα μεγάλο χειροκρότημα για όλο το θίασο της ΠασπARTού από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ

Ο Γιώργος Αρμένης σε παράσταση στη Λέσβο

«Χόρεψέ με πατέρα» στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ο μαθητικός φακός ανέδειξε τα νησιά

Διαγωνισμό φωτογραφίας έκανε το Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης με 117 συμμετοχές
ΘΕΑΤΡΟ

Συμβολική προσφορά στον Φάρο του Πολιτισμού μας

Aπό θεατρικές ομάδες της Μυτιλήνης για το εγκαταλελειμμένο Αναγνωστήριο Αγιάσου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Πρόγραμμα σεμιναρίων και master classes

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ του Δήμου Μυτιλήνης
ΘΕΑΤΡΟ

Ο Μικρός Πρίγκιπας από το Αναγνωστήριο της Αγιάσου

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 130 χρόνια από την ίδρυση του
ΒΙΒΛΙΟ

Βιβλία για παιδιά με θέμα το σώμα

Γράφει η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΑΦΙΩΤΗ*
ΒΙΒΛΙΟ

Το μυθιστόρημα του Δημήτρη Χατζηχαραλάμπους παρουσιάζεται

«Φόνος στο Υπόγειο της Βουλής» το νέο του βιβλίο- Εκδήλωση το Σάββατο 27 Απριλίου
ΘΕΑΤΡΟ

«Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου

Από τη Θεατρική Ομάδα πασπARTού Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης