× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νέα συλλογή πλακιδίων τοίχου ‑ μπάνιου και δαπέδου στη «Βαληλής Γιώργος & Σία Ε.Ε.»

Σε διάφορες διαστάσεις και σε προσιτές τιμές

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/7/2020

Νέα συλλογή πλακιδίων τοίχου ‑ μπάνιου και δαπέδου στη «Βαληλής Γιώργος & Σία Ε.Ε.»

Η εταιρεία Βαληλής Γιώργος & Σία Ε.Ε στην Καλλονή είναι μία τεχνική κατασκευαστική εταιρεία με πολυετή εμπειρία που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση κατασκευαστικών έργων.

Το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό της, η ποιότητα και η τεχνογνωσία που της προσφέρουν οι συνεργάτες της σε όλα τα αντικείμενα μιας κατασκευής, της δίνουν τη δυνατότητα να φέρει σε πέρας με λύσεις κάθε εμπόδιο.

Η κατασκευαστική εταιρεία μπορεί να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου εργασίες ανακαινίσεων σπιτιών και όχι μόνο! Πιο συγκεκριμένα είναι σε θέση να αναλάβει:

• Ανακαίνιση σπιτιού
• Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου
• Κατασκευή οικοδομικών έργων
• Δημόσια έργα
• Επίβλεψη έργων και μελέτες κατασκευής
• Διακόσμηση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων
• Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Εμπιστευτείτε το εξειδικευμένο συνεργείο της Βαληλής Γιώργος & Σία Ε.Ε για την τοποθέτηση από τα μάρμαρα και τους γρανίτες, στα δάπεδα, στα μπαλκόνια, στις σκάλες, στο τζάκι, σε πάγκους κουζίνας, σε εξωτερικούς χώρους, ειδικές κατασκευές κ.λπ.

Στη «Βαληλής Γιώργος & Σία Ε.Ε» ήρθε η νέα συλλογή πλακιδίων τοίχου - μπάνιου και δαπέδου.

Σε διάφορες διαστάσεις και σε προσιτές τιμές.Ιδανική επιλογή για επενδύσεις τοίχων μπάνιου, κουζίνας αλλά και για δάπεδα εσωτερικού χώρου.
Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, καθώς και για να κλείσετε ένα ραντεβού για ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους εξής τρόπους:

Επισκεφθείτε την Βαληλής Γιώργος & Σία Ε.Ε στην Καλλονή.
Email: [email protected]
Τηλέφωνο: 22530 32042
Site: www.valilis.gr

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ