× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Tortuguita στην Αθήνα για γιορτινές στάσεις δημιουργίας

Η Δέσποινα Αναστασοπούλου παρουσιάζει νέα ημερολόγια, σημειωματάρια και δώρα σε τρεις ξεχωριστές εμφανίσεις σε Ακρόπολη, Γκάζι και Εξάρχεια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/12/2025

Tortuguita στην Αθήνα για γιορτινές στάσεις δημιουργίας
' χρόνος ανάγνωσης

Η αγαπημένη δημιουργός του brand tortuguita επιστρέφει στην Αθήνα με μια σειρά από ζεστές, γιορτινές και άκρως δημιουργικές εμφανίσεις. Από τις αρχές Δεκεμβρίου, η Δέσποινα θα βρίσκεται σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης, προσκαλώντας το κοινό να γνωρίσει από κοντά τη δουλειά της, να ξεφυλλίσει τα νέα ημερολόγια για το 2026 και να βρει δώρα με προσωπικό χαρακτήρα για τις ημέρες που έρχονται.

Οι πρώτες στάσεις πραγματοποιούνται στις 6 και 7 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 ως τις 19.00, στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη στην Καλλισπέρη 12, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, που συνδυάζει την τέχνη με την ιστορία του ελληνικού κοσμήματος, το κοινό θα μπορεί να δει τις νέες δημιουργίες της tortuguita και να συναντήσει τη δημιουργό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθεί το καθιερωμένο Meet Market στο Γκάζι, όπου η Δέσποινα θα συμμετέχει στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου. Το αμαξοστάσιο του ΟΣΥ θα φιλοξενήσει και φέτος δεκάδες ανεξάρτητους δημιουργούς. Η tortuguita θα βρίσκεται εκεί την Παρασκευή από τις 17.00 ως τις 22.00 και το Σαββατοκύριακο από τις 12.00 ως τις 22.00, με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει σημειωματάρια, T-shirts, tote bags και μικρά καλούδια ιδανικά για δώρα.

Στις 16 Δεκεμβρίου, η δράση μεταφέρεται στα Εξάρχεια για μια ξεχωριστή σύμπραξη με τη Θάλεια Μιχελάκη. Οι δύο δημιουργοί ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό εργαστήριο Lego Printing και βιβλιοδεσίας στον χώρο της Θάλειας στην Καλλιδρομίου 31. Οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή θα ανακοινωθούν σύντομα, ωστόσο η εκδήλωση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, συνδυάζοντας δύο διαφορετικούς κόσμους χειροποίητης τέχνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε όλες τις στάσεις, η tortuguita θα παρουσιάζει και τα ολοκαίνουργια ημερολόγια του 2026, που φέρουν τη χαρακτηριστική παιχνιδιάρικη αλλά και στοχαστική αισθητική της δημιουργού. Μαζί τους θα βρίσκονται και τα αγαπημένα σταθερά προϊόντα του brand, προσφέροντας ιδέες για εξατομικευμένα, τρυφερά και πρακτικά δώρα.

Η Δέσποινα Αναστασοπούλου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους αγαπούν τη χειροποίητη δημιουργία να περάσουν μια βόλτα. Η περίοδος των γιορτών αποκτά ένα ακόμη πιο προσωπικό χρώμα όταν συνοδεύεται από αντικείμενα που γεννήθηκαν με μεράκι, φροντίδα και φαντασία.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ