× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έτοιμο και το Γήπεδο Πέτρας

Παραδόθηκε προς χρήση, ωστόσο επίσημα το έργο θα παραληφθεί μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων και σε Μανταμάδο, Κάτω Τρίτος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/7/2020

Έτοιμο και το Γήπεδο Πέτρας

Παραδόθηκε σήμερα προς χρήση το Γήπεδο Πέτρας, μετά την τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό είναι το δεύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο που «πρασινίζει» στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Λέσβου, μετά το αντίστοιχο του Μολύβου, έργα δρομολογημένα επί δημοτικής αρχής Γαληνού, στον τ. Δήμο Λέσβου.

Επίσης, στα σκαριά βρίσκεται και η αναβάθμιση -μέσω ΠΔΕ από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου- του «Καραβαγγέλειου» Γηπέδου Στύψης.

Επισήμως, η παραλαβή-παράδοση του Γηπέδου Πέτρας θα γίνει με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων και στα Γήπεδα Μανταμάδου και Κάτω Τρίτους, αφού πρόκειται για το ίδιο έργο. Στο μεσοδιάστημα, μπορεί να γίνεται χρήση του για προπονήσεις, ωστόσο άδεια καταλληλότητας για την τέλεση επίσημων αγώνων θα δοθεί το επόμενο διάστημα.. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ