× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Περιφορά της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ραφαήλ από τις μοναχές και την Ηγουμένη Ταβιθά

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 21/4/2020

Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Με λαμπρότητα και με κάθε μοναχική ιεροπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη των νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την Μοναστική κοινότητα των μοναχών της Ιεράς Μονής του Αγ.Ραφαήλ στον Λόφο των Καρυών στη Θερμή της Λέσβου.
Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για την εορτή των Αγίων ξεκίνησαν την Λαμπροδευτέρα το απόγευμα με τον Πανηγυρικό Εσπερινό και την Παράκληση. Ενώ κορυφώθηκαν σήμερα Τρίτη της Διακαινησίμου, ημέρα μνήμης των Αγίων με την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την περιφορά της Τίμιας Κάρας του Αγίου Ραφαήλ από την Ηγουμένη Ταβιθά και τις μοναχές στον προαύλιο χώρο του Μοναστηριού.
Να σημειωθεί, ότι η ηλεκτρονική εφημερίδα της Λέσβου stonisi.gr σε ζωντανή σύνδεση με την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, με την ευλογία του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ.Ιακώβου, μετέδωσε διαδικτυακά τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, τον Εσπερινό και την Θεία Λειτουργία της εορτής των Αγίων, που παρακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί από τις οθόνες των κινητών και των υπολογιστών τους. Επίσης αναμετάδοση γινόταν και μέσω της σελίδας της Ιεράς Μονής Αγίου Ραφαήλ στη διεύθυνση ieramoni-agiou-rafail.gr.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ