× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κύριε Εισαγγελέα…. μαζέψτε τους επιτέλους

Aνάρτηση κατοίκων της Λέσβου με φασιστικό περιεχόμενο κάνει το γύρο του Διαδικτύου διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, τρομοκρατεί, συκοφαντεί και καλεί σε χρήση όπλων ενώ προαναγγέλλει ανατίναξη του καταυλισμού της Μόριας!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/2/2020

Κύριε Εισαγγελέα…. μαζέψτε τους επιτέλους

Μια πρωτοφανής ανάρτηση κάνει το γύρο του Διαδικτύου δηλητηριάζοντας την τοπική και όχι μόνο κοινωνία. Με μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι ζητά μια προσευχή για τη Λέσβο καλεί σε ένοπλη δράση. Ενώ προαναγγέλλει ως και σε ανατίναξη του καταυλισμού της Μόριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και το επίσημο κράτος θα ρωτήστε τι κάνει. Η Αστυνομία που μάλιστα διαθέτει και υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα σε κακουργηματικές πράξεις όπως οι αναφερόμενες τι κάνει. Σιωπά. Περιμένοντας άραγε τι;
Να γίνει πραγματικότητα τα όσα προαναγγέλλονται;
Το δημοσίευμα που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, αναφέρει τα παρακάτω:

ΠΡΟΣΟΧΉ! ΔΙΑΒΆΣΤΕ! ΑΦΟΡΆ ΌΛΟΥΣ!
ΑΔΈΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΞΙΌΤΙΜΕ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΈ!
Κάντε κάτι ΤΩΡΑ με το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΌ!

Στην ΜΥΤΙΛΉΝΗ θα πάρουμε τα ΌΠΛΑ! Ήδη με αυτά κοιμόμαστε! Υπάρχουν φήμες πως ομάδα ντόπιων σχεδιάζει να ΑΝΑΤΙΝΆΞΕΙ το hot stop της Μόριας! Θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ! ΔΕΝ είναι θέμα πλέον ΡΑΤΣΙΣΜΟΎ! ΑΝ αυτό αληθεύει εμείς θα είμαστε μαζί τους! Χθες πήγαν να ανατινάξουν την ΔΕΗ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ έχουν κάνει κατάληψη ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαστε 25.000 κ αυτοί έχουν ξεπεράσει τις 30.000. Όσοι λένε πως είναι 19.000... όνειρα γλυκά! Είναι περισσότεροι από μας και πολλαπλασιάζονται σαν κουνέλια! Είναι που κρυώνουν να κατεβάσουν το βρακί τους!

Δεν σεβάστηκαν την φιλοξενία μας! Μας ΚΑΊΝΕ και μας ΧΈΖΟΥΝ τις εκκλησίες μας καθημερινά! Μας βιάζουν τα κορίτσια μας! Το θράσος τους είναι απίστευτο!

Πριν λίγο καιρό άρπαξαν κοριτσάκι 9 ετών από το χέρι της μάνας και το έσυραν στο πάρκινγκ να το βιάσουν μέρα μεσημέρι! 10 άτομα χρειάστηκαν να το γλιτώσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις γυναίκες μας τις χουφτώνουν στον δρόμο! Τώρα πια όλες κυκλοφορούν με spray πιπεριού! Μας καίνε τα σπίτια και τα χωράφια μας τα κάψανε κai ΤΕΛΟΣ! Τώρα που φάγανε τα πρόβατα τρώνε σκύλους κai γάτες. Τα κατοικίδια τα πήραμε μέσα!

Προχθές μπήκαν σε συγγενικό μου σπίτι ενώ η κοπέλα μαγείρευε! Ευτυχώς η αστυνομία ήρθε αμέσως κ αυτό ΟΧΙ στην ΜΟΡΙΑ αλλά στην Καλλιθέα! ΑΝ εμείς τα κάναμε όλα αυτά στις χώρες τους, θα μας σφάζανε στην πλατεία! Μούρες άγριες από 82 χώρες!

Όσο ότι τα νησιά έχουν συμφέροντα όπως λεν. ΓΙΑ αυτά αναζητήστε τις τηλεφωνικές εταιρίες και τα Γερμανικών συμφερόντων καταστήματα!
Μην ξεχνάτε πως τους δώσατε κίνητρο τα 400 ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ έχουν πρόσβαση!
Εμείς που τα ακουμπήσαμε ΧΟΝΔΡΑ είμαστε σε λίστα αναμονής! Αν ξεσπάσει ΕΠΙΔΗΜΊΑ ΚΟΡΩΝΑΙΚΟΥ ιού, το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ θα γίνει ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ!

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση