× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρέδωσε στον νέο διοικητή η Αννα Ζερβού

Ανέλαβε από χτες και επίσημα τα καθήκοντά του ο Γιώργος Καμπούρης με προίκα στεφανιογράφο και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 10/1/2020

Παρέδωσε στον νέο διοικητή η Αννα Ζερβού

Παρέδωσε την Πέμπτη τα κλειδιά του γραφείου στον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργο Καμπούρη η απελθούσα διοικήτρια, Άννα Ζερβού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας σημειωθεί ότι ο στεφανιογράφος εγκαταστάθηκε από τους τεχνικούς της Ελληνικής και της Γερμανικής Siemens.

Αποχωρώντας η κ. Ζερβού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, διοικητικούς, παρά- ιατρικό, βοηθητικό και λοιπό προσωπικό, για την πολύτιμη βοήθεια τους στις δυσκολίες, την ανακαίνιση του νοσοκομείου, το προσφυγικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

122 προσλήψεις

«Ευτυχώς είχαμε την συμπαράσταση των υπουργών υγείας, Ξανθού και Πολάκη, και δεν μας έλειψαν υλικά ούτε φάρμακα. Είχαμε βέβαια την αδυναμία λόγω μνημονίου, να προσλάβουμε όσο προσωπικό θα θέλαμε...κατορθώσαμε να προσλάβουμε μόνο 122 άτομα συνολικά τα τρία χρόνια. Εκκρεμούν από τον Μάρτιο και Μάιο αιτήματα για προκηρύξεις θέσεων... Ελπίζω ότι η νέα κυβέρνηση θα έχει την ίδια πολιτική για το Δημόσιο αγαθό της υγείας ώστε να συμπληρωθούν τα κενά στο προσωπικό» πρόσθεσε.

«Υπάρχει πια ένα καινούργιο νοσοκομείο, υπάρχει ιατρό-τεχνολογικός εξοπλισμός, μικρά και μεγάλα μηχανήματα, ιατρικά εργαλεία.. Εκτός από τον μαστογράφο, τον αξονικό και το μαγνητικό τομογράφο, για όλα τα άλλα διαθέσαμε περίπου 9.000.000 ευρώ -στους ετήσιους απολογισμούς τα ανέφερα» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Καμπούρης είναι Αντιστράτηγος ε.α., τ. γενικός διευθυντής της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, επί διοικήσεως Χριστιάνας Καλογήρου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση