× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ρήξη Μαμάκου ‑ Χοχλάκα και διαγραφή!

Αλυσιδωτές αντιδράσεις μετά την ανάληψη της προεδρίας του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού .Και ιστορίες παραδημοσιογραφίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/12/2019

Ρήξη Μαμάκου ‑ Χοχλάκα και διαγραφή!

Η ανάληψη της προεδρίας του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του τ. δήμου Λέσβου από τη Βάσω Χοχλάκα προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στον συνδυασμό του Μιχάλη Μαμάκου "Αλλάζουμε τον τόπο μας".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες, ο επικεφαλής της παράταξης αποφάσισε να προχωρήσει στη διαγραφή της Βάσως Χοχλάκα από αυτή, σε μια προσπάθεια να κρατήσει αποστάσεις από την ανάληψη της προεδρίας της στον διαδημοτικό σύνδεσμο του Νομικού Προσώπου.

Σε επικοινωνία μας με τη Βάσω Χοχλάκα, πάντως, εκείνη δήλωσε άγνοια, αφού δεν έχει προηγηθεί η παραμικρή συζήτηση, μεταξύ τους, σχετικά.

Όλα δείχνουν ωστόσο πως η υποψηφιότητα της για την προεδρία και η εκλογή της τελικά, με τις ψήφους των δύο συμβούλων της Δυτικής Λέσβου, αιφνιδίασε ως ένα βαθμό αλλά και ανέτρεψε εν μέρει τα σχέδια της παράταξης "Αλλάζουμε τον τόπο μας", στην οποία να σημειωθεί ότι η Βάσω Χοχλάκα πρώτευσε στη σταυροδοσία στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μεταξύ, άφθονο γέλιο προκάλεσε δημοσίευμα τοπικής παραδημοσιογραφικής ιστοσελίδας που αναδημοσιεύει είδησεις από τη Λέσβο και έμπλεξε το... ΠΑΣΟΚ στη διαγραφή της Βάσως Χοχλάκα από την αυτοδιοικητικη παράταξη του Μιχάλη Μαμάκου.

Η χονδροειδής παραποίηση της αλήθειας προβλημάτισε σε τέτοιο βαθμό, που κάποιοι από τον χώρο, εδώ στη Μυτιλήνη, έσπευσαν να τηλεφωνήσουν στη... Χαρίλαου Τρικούπη, καλού κακού. Όπου και τους δηλώθηκε όχι μόνο άγνοια, αλλά και απορία για το πώς θα μπορούσε να εμπλακεί το κόμμα στην διαγραφή ενός αυτοδιοικητικού μέλους μιας δημοτικής παράταξης.

Εξάλλου, κατά την ταπεινή μας γνώμη, εαν ετίθετο πράγματι θέμα διαγραφής από το κόμμα -και αναφερόμαστε στο... επιδικο το ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο και όχι στο ΚΙΝΑΛ- πιθανότερο θα ήταν να διαγράφονταν όσοι θα... επιχειρούσαν να συνεργαστούν με τον Στρατή Κύτελη. Και όχι εκείνοι που του ασκούν αντιπολίτευση.

Τώρα αν η παραδημοσιογραφική σελίδα μπερδεύει το ΠΑΣΟΚ.,το ΚΙΝΑΛ,τον Μαμάκο,τον Κύτελη και την καφετέρια στο πάρκο της Αγ.Ειρήνης μόνο ο "άμισθος ειδικός συνεργάτης σε θέματα  επικοινωνιακής στρατηγικής" μπορεί να εξηγήσει.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απολύθηκαν από το Δήμο Μυτιλήνης οι 26 συμβασιούχοι covid

Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει για την παραμονή τους
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίασε την Εθνική Πράσινη Συμφωνία ο Πέτρος Κόκκαλης

Την πολιτική πρόταση του κόμματος Κόσμος πλαισιώνουν οι «Πράσινοι – Οικολογία» και το «Βολτ Ελλάδας»
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Έκλεψε την πόρτα από αγρόκτημα

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

30 κιλά αχιβάδες εντόπισε το λιμενικό

Σε έλεγχο στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το «καλάθι της αγάπης» σε 140 οικογένειες της Λέσβου

Τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτους, αλλά και στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Μητρόπολης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

«Χόρεψέ με πατέρα» σήμερα, Πέμπτη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Αρμένης μιλά στο «Ν» για το έργο της Κατερίνας Αντωνιάδου
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Στους «τίτλους τέλους» οι αυξήσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης του Βορείου Αιγαίου

Παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη για τη μειωμένη χρηματοδότηση των νησιών μας σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζουν Αγία Ειρήνη και Αγιος Θεράποντας στη Μυτιλήνη

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Λαμπροβδομάδα και στις 13 έως 19 Μαΐου
ΥΓΕΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από το υπουργείο Υγείας και μέτρα προφύλαξης

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα, σε πολλές περιοχές της Λέσβου, λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ημέρες