× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τσακύρης και ξερό ψωμί!

Γιατί οι επαγγελματίες της Αερ. Γιανναρέλλη επιλέγουν τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού για δικηγόρο τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/11/2019

Τσακύρης και ξερό ψωμί!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι επαγγελματίες της Αερ. Γιανναρέλλη, αναφορικά με την επιλογή τους να τους εκπροσωπήσει νομικά ο Παναγιώτης Τσακύρης, που είναι παράλληλα και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, στη διαμάχη με τη ΔΕΥΑΛ για τις απαραίτητες εργασίες στο Λαζαρέτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και η δημοτική αρχή Μυτιλήνης... σιωπά!

Αναλυτικά: 

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα που είδαμε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. τις τελευταίες ημέρες, η Επιτροπή επαγγελματιών και κατοίκων των οδών Βουρνάζων, Αερ. Γιανναρέλλη και Ποταμού, δηλώνει ότι η επιλογή του κ. Παναγιώτη Τσακύρη ως νομικού μας συμβούλου για την εκπροσώπησή μας στη διεκδίκηση δικαιότερης εκτέλεσης του έργου αντικατάστασης αγωγού ομβρίων στην περιοχή μας, έγινε πολύ πριν ο κ. Τσακύρης εκλεγεί στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χάρη δε στις ενέργειες που έγιναν, η έναρξη του έργου, με τον εξοντωτικό για τις ζωές μας τρόπο που έχει επιλεγεί, έχει καθυστερήσει και συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική μας δικαίωση. Θεωρούμε λοιπόν ότι θα αποτελούσε ανέντιμη πράξη η παραίτησή του τη συγκεκριμένη στιγμή, που η υπόθεσή μας έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

Σαν δικηγόρος μας για δύο περίπου χρόνια που κρατά αυτή η διαμάχη μας με τη Δ.Ε.Υ.Α.Λ. , γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της κατάστασης και στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία είναι εκείνος που εμπιστευόμαστε να προωθήσει την απαίτησή μας για εκτέλεση του έργου με τον καλύτερο δυνατό για τις περιουσίες μας τρόπο. Όλοι γνώριζαν την εκπροσώπησή μας από τον κ. Τσακύρη πολύ πριν τις εκλογές, και το εκλογικό σώμα που τού έδωσε αυτή τη μεγάλη δύναμη, και ο νυν δήμαρχος κ. Κύτελης, αλλά και οι επικεφαλής των άλλων συνδυασμών.

Θεωρούμε ότι η μόνιμη επαγγελματική ιδιότητα αλλά και ικανότητα του καθενός μπορεί να είναι ανεξάρτητη από την οποιαδήποτε προσωρινή πολιτική του θέση, και ότι οι δημόσιοι άντρες οφείλουν να διαθέτουν την ωριμότητα διαχωρισμού αυτών των ιδιοτήτων.

Εν τέλει, για μάς ο κ. Τσακύρης είναι ο δικηγόρος μας εδώ και καιρό, και θεωρούμε ηθική και ακέραιη την απόφαση να συνεχίσει να μάς εκπροσωπεί στα δίκαια αιτήματά μας. Η Επιτροπή κατοίκων και επαγγελματιών των οδών Βουρνάζων, Αερ. Γιανναρέλλη και Ποταμού.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αγροτικό Τμήμα θα δημιουργηθεί στο Επιμελητήριο Λέσβου

Ξεκίνησε η διαδικασία σύστασης των τμημάτων σε πολλά Επιμελητήρια της χώρας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Δεν μιλάμε για ανάπτυξη του τουρισμού με ένα δρομολόγιο προς Πειραιά»

Αναφορά Παρασκευαϊδη στον υπουργό Ναυτιλίας για τη σύνδεση με το Σίγρι
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προσωρινή δικαίωση για 13 εργαζόμενους της ΔΕΥΑΛ

Παραμένουν στη θέση τους με προσωρινή διαταγή
ΘΕΑΤΡΟ

«Ίστατο Η Μήτηρ» ‑στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Mουσική εκδήλωση με δύο παραστάσεις την Τετάρτη 1 Μαΐου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Βάστρια, «η αρχή ενός αγώνα»

Αυτοψία από τη Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο στις εργασίες για τη νέα δομή
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Θα σεβαστούν οι πολίτες της Μυτιλήνης την πεζοδρόμηση της Ερμού;

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μυτιλήνης για την πεζοδρόμηση του Ιστορικού Κέντρου της πόλης. Προβληματισμοί, διαφωνίες και συμφωνίες εκφράστηκαν σε σχέση με την κυκλοφοριακή μελέτη που παρουσιάστηκε
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ερωτήματα και αντιδράσεις για μίσθωση ακινήτου της ΑΔΕΛ στη Θερμή

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης ενέκρινε μίσθωση ακίνητου της Δημοτικής Επιχείρησης σε εταιρικό σχήμα που συμμετέχει ο ίδιος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δεύτερο τροχαίο στη νέα επαρχιακή οδό Καλλονής‑Σιγρίου

Πρόκειται για τον δρόμο που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΑΓΟΡΑ

Νέα εποχή για την Γεωτεχνική Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Απριλίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων της επιχείρησης στην περιοχή «Φανάρι» της Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στην Αγιάσο μαθητές από το Λαγονήσι

Τους υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος, Λευτέρης Κοτσώνης
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ξανά στα δικαστήρια για να παραμείνουν στη δουλειά τους

Οι 13 εργαζόμενοι covid της ΔΕΥΑ Λέσβου κατέθεσαν για δεύτερη φορά Ασφαλιστικά Μέτρα, μετά την αρχική αρνητική απόφαση του δικαστηρίου. Στο πλευρό τους Χριστόφας, Βάλεσης και Σηφάκη κατέθεσαν ως μάρτυρες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα για το κρουαζιερόπλοιο;

Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις 24 Απριλίου