× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μέγας Αιολικός «ξέρανε» τη Ρόδο!

Με γκολ του Λαζαρίδη η ομάδα της Μυτιλήνης έσπασε το αήττητο των "Ελαφιών" στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 9/11/2019

Μέγας Αιολικός «ξέρανε» τη Ρόδο!
Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Ένας ψυχωμένος Αιολικός κέρδισε κατά κράτος τη Ρόδο στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα, σπάζοντας παράλληλα το έως τώρα αήττητο της Ρόδου στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με γκολ του Νίκου Λαζαρίδη στο 6ο λεπτό, χάρη στην όμορφη κεφαλιά σε σέντρα του Καλαφάτη, ο Αιολικός πανηγύρισε το τρίποντο, με απόλυτη υπέροχη. Έστειλε όμως και μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως οι μεθοδεύσεις και οι ψευτοεξυπηρετήσεις (αναφορικά με τη διεξαγωγή του ματς Σάββατο 11:30 το πρωί) δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τίποτα περισσότερο.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ, αν στο 34' ο διαιτητής Τζαμουτζαντώνης δεν "έπνιγε" πέναλτι, σε ανατροπή του Κατσίκη, που έβγαινε φάτσα με το γκολ, προκαλώντας τις έντονες αποδοκιμασίες από την εξέδρα.

Στην καλύτερη της στιγμή η Ρόδος είχε μια εκτέλεση φάουλ του Μπουντόπουλου (49'), όμως ο Σφύρλας έδιωξε την μπάλα με εντυπωσιακή εκτίναξη και στη συνέχεια αυτή χτύπησε στο δοκάρι.

Στη λήξη, ο Αιολικός πανηγύρισε ένα πολύτιμο τρίποντο, έχοντας κερδίσει απολύτως δίκαια τη Ρόδο σε όλους τους τομείς.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ