× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Λύγισε από την κούραση ο Αιολικός

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Μυτιλήνης στην έδρα της Μαρκό με 1-0

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 20/10/2019

Λύγισε από την κούραση ο Αιολικός

Ο Αιολικός δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο στην κούραση, γνωρίζοντας την ήττα στο Μαρκόπουλο με 1-0 για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Αυτός ήταν ο 6ος αγώνας σε 18 μέρες για την ομάδα της Μυτιλήνης, που λύγισε στην έδρα της Μαρκό από το γκολ του Σάμου στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάρα το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας, ο Αιολικός δεν δημιούργησε φάσεις και μοιραία έμεινε μακριά από το γκολ, ενώ είχε και πάλι προβλήματα τραυματισμών στη διάρκεια του αγώνα, με τον Παλαμουτσή να περνά εκτός στο 35ο λεπτό. 

Διαιτητές: Αλάμπεης, Καφρίτσας (Αθηνών)-Καλλινιώτης (Σάμου)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνθέσεις:

ΜΑΡΚΟ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μπαλασάκης, Γκούλιας, Κορομηλάς, Σόφης, Τσακύρης, Αλεξίου, Γ. Μανωλιάς (75' Χ. Μανωλιάς), Γκεμίσης, Σάμιος (80' Μασκλαβάνος), Θέος (85' Μεσσήνης), Ατματζίδης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Σφύρλας, Ματάι, Καλαφάτης, Βαλιός, Κρητικός, Σπόλιαριτς, Κατσίκης, Τσομπανέλης (75' Καραμπάς), Παλαμουτσής (35' λ. τρ. Λαμπράκης), Μπουρούς, Τσιπάς (80' Καλόμπο)

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ