× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Φασούλι το φασούλι» ο Αιολικός!

Με το 0-0 κόντρα στον Αχαρναϊκό, έφτασε τους 5 πόντους στις 4 πρώτες αγωνιστικές, ενώ έχει πραγματοποιήσει και το ρεπό του

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 13/10/2019

«Φασούλι το φασούλι» ο Αιολικός!
Φωτογραφία | dinataathlitika.gr

Λευκή ισοπαλία για τον Αιολικό απέναντι στον Αχαρναϊκό (0-0), σε αγώνα για την 4η Αγωνιστική της Γ Εθνικής στον "Ταρλά". Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα επί μία ολόκληρη ώρα, αφού οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 30ο λεπτό λόγω αποβολής του Αμπάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι παίκτες του Γιάννη Γεωργαρά είχαν πρόβλημα στη δημιουργία, δεν απείλησαν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία και μοιραία δεν σκόραραν, Ωστόσο υπάρχουν ελαφρυντικά, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχείς, Τετάρτη-Κυριακή, ενώ στο σημερινό ματς υπήρχαν και τέσσερις βασικές απουσίες της τελευταίας στιγμής.

Στην καλύτερή του στιγμή ο Αιολικός απείλησε με τον Παλαμουτσή, το σουτ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ ο Αχαρναϊκός είχε καλή ευκαιρία με τον Πλαβούκο στην επανάληψη. Το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος και οι δύο ομάδες έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Αιολικός έχει συγκομιδή 5 βαθμών πλέον στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας πραγματοποιήσει ήδη και το ρεπό του, φιγουράροντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα στον 6ο Όμιλο.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ