× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πρώτος βαθμός για Αιολικό

Ισόπαλος στην Εύβοια με τη Νέα Αρτάκη για τη Γ' Εθνική

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 6/10/2019

Πρώτος βαθμός για Αιολικό
Eviasports.gr

Με το βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει ο Αιολικός από την Εύβοια στη δική του πρεμιέρα στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Η ομάδα της Μυτιλήνης έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Νέας Αρτάκης, σε ένα ματς που αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο για περίπου 40 λεπτά λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Βρονταρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ στα τελευταία λεπτά κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν φύγει και οι δύο με το τρίποντο της νίκης αν ήταν πιο συγκεντρωμένες στην τελική τους προσπάθεια. Αρχικά ο νεαρός τερματοφύλακας Σφύρλας του Αιολικού απέκρουσε σωτήρια γυριστό σουτ του Βεζυρτζόγλου (88'), ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πάολο Ματάι του Αιολικού νικήθηκε σε τετ α τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Για τον Αιολικό αυτός ήταν ο πρώτος του βαθμός στο φετινό πρωτάθλημα αφού την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό, ενώ το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στον Παλληνιακό μεταφέρθηκε για την προσεχή Τετάρτη (12:00) στο Στάδιο Μυτιλήνης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ