× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Λέσβου

Τα μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας βρίσκονται στην περιοχή και προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/11/2021

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Λέσβου

Σοβαρά προβλήματα και στο Δήμο Δυτικής Λέσβου με πτώσεις βράχων και κατολισθήσεις  προκάλεσε η έντονη κακοκαιρία που χτύπησε πριν από λίγο το νησί μας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας της Δυτικής Λέσβου Ανδρέας Αξής σε αρκετά του κεντρικού οδικού δικτύου έχουν πέσει βράχια ενώ πλημμύρησε και ένα κατάστημα στην Ανεμώτια από φρεάτιο της ΔΕΥΑΛ που υπερχείλησε. 

Ειδικότερα τα προβλήματα στο Δήμο Δυτικής Λέσβου  εντοπίζονται στα εξής σημεία:

- Πτώση βράχων στο δρόμο που οδηγεί στην Ανεμώτια. Ο δρόμος καθαρίζεται από συνεργείο του Δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Πτώση βράχων και φερτών υλικών στο δρόμο από Ανεμώτια έως Άντισσα. Ο δρόμος καθαρίζεται από μηχανήματα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

-Πτώση βράχων στο δρόμο από Στύψη έως Πελόπη και Κάπη. Μηχάνημα της Περιφέρειας κατευθύνεται στην περιοχή.

-Πτώσεις δέντρων μέσα στην Καλλονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Πτώσεις βράχων στο δρόμο Μήθυμνας - Πέτρας στην περιοχή Καβάκι. Βρίσκονται εκεί συνεργεία του Δήμου Δυτικής Λέσβου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. 

«Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, σημειώνει ο Ανδρέας Αξής να καθαρίσουμε τους δρόμους με τα μηχανήματά μας το συντομότερο δυνατόν. 

Παρακαλούνται ωστόσο οι συμπολίτες μας να περιορίσουν όσο γίνεται τις μετακινήσεις τους έως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Από την πληροφόρηση που έχουμε δεν θα υπάρξει επιδείνωση του καιρού ούτε έντονα φαινόμενα αυτού του μεγέθους τις επόμενες ώρες. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ