× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χρυσές πρωτιές και στο Λύκειο της Καλλονής

Παρά τις δυσκολίες της καραντίνας αρκετοί μαθητές της Γ’ Λυκείου ξεπέρασαν το φράγμα των 16,5 χιλιάδων μορίων και ξεχώρισαν στους βαθμολογικούς πίνακες

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 12/7/2021

Χρυσές πρωτιές και στο Λύκειο της Καλλονής

Εξαιρετικές επιδόσεις και άριστες βαθμολογίες στις πανελλαδικές εξετάσεις εξασφάλισαν και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου της Καλλονής οι οποίοι παρά τις αντίξοες συνθήκες της φετινής χρονιάς, έδωσαν γενναία μάχη και άξια κερδίζουν μία θέση στις πρωτιές των βαθμολογικών πινάκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτος σε βαθμολογία στο Γενικό Λύκειο Καλλονής αναδείχθηκε ο Χαράλαμπος Χατζηδημητρίου ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 18.361 μόρια στην Ομάδα Προσανατολισμού Επαγγελμάτων Υγείας και βάζει πλώρη ολοταχώς για σχολές Ιατρικής. Για τον ίδιο όπως και για τα περισσότερα παιδιά που προετοιμάζονταν για τις πανελλαδικές εξετάσεις, ο χειμώνας ήταν πολύ δύσκολος και αν ο στόχος και η επιμονή δεν ήταν τόσο δυνατά, σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Από το Λύκειο της Καλλονής ξεχωρίζει για τις πολύ καλές επιδόσεις του από την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και ο Δημήτρης Βαμβουκλής ο οποίος συγκέντρωσε 17.601 μόρια. Όπως σημειώνει ο ίδιος αναγκάσθηκε να προσαρμοσθεί στις συνθήκες της καραντίνας, της τηλεκπαίδευσης και του lock down αφού δεν είχε άλλη επιλογή και διαβάζοντας με πρόγραμμα και σύστημα πέτυχε το στόχο του. Το 19,8 άλλωστε στο μάθημα της Φυσικής αποδεικνύει την προσήλωση του Δημήτρη σε αυτόν.  Στις πρώτες επιλογές του Δημήτρη, στο μηχανογραφικό που θα συμπληρώσει τις επόμενες ημέρες, θα είναι κυρίως Πολυτεχνικές Σχολές.

Διαβατήριο για την πραγματοποίηση του μεγάλου της στόχου παίρνει μετά από ένα δύσκολο και κοπιαστικό χειμώνα και η Ραφαέλα Παπαδέλλη η οποία από την Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών κατάφερε να συγκεντρώσει 16.601 μόρια.

Η Ραφαέλα όπως λέει ενδιαφέρεται για Παιδαγωγικές Σχολές και παρά το γεγονός ότι για λίγο καιρό, είχε σκεφθεί και άλλες επιλογές όπως είναι η Ψυχολογία, εντούτοις αποφάσισε τελικά να μείνει πιστή στην αρχική της επιθυμία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«57 μπαλόνια όσες και οι ψυχές που χάθηκαν για την υποδοχή του Πρωθυπουργού»

Τοποθετήθηκαν από την Κίνηση Μνήμης και Δράσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα ο πρωθυπουργός στη Λέσβο

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά του και ποιους θα συναντήσει
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το 41% δεν σημαίνει λευκή επιταγή, κύριε Μητσοτάκη»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο «Ν» η βουλεύτρια Ν. Λέσβου του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα, ιδιαίτερα για την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη και τις ευρωεκλογές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη