× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τι είπε ο Βέρρος στην Ευρωπαία Επίτροπο

Στη Γενική Γραμματεία Νησιωτικής Πολιτικής μετέβη ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, όπου παρέδωσε υπόμνημα στην Ευρωπαία Επίτροπο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/3/2021

Τι είπε ο Βέρρος στην Ευρωπαία Επίτροπο

Ολιγόλεπτη συνάντηση, με την Επίτροπο Ίλβα Γιόχανσον είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στην οποία παρέδωσε υπόμνημα με τις θέσεις του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Δυτικής Λέσβου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι μετά την ακύρωση του προσχηματικού κατ΄ επίφαση «διαλόγου» της Ευρωπαίας Επιτρόπου Ίλβας Γιόχανσον με τους αυτοδιοικητικούς της Λέσβου, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος εισήλθε στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής παραδίδοντας στην Επίτροπο το Υπόμνημα με τις θέσεις του Δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Δήμαρχος, αναφέρεται στην ανακοίνωση,  στην ολιγόλεπτη ανάπτυξη των θέσεών του, τόνισε για μία ακόμη φορά στην κα Γιόχανσον ότι οποιοσδήποτε σχεδιασμός χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας θα είναι θνησιγενής».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ