× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Φοιτήτρια από τη Φίλια τραυματίσθηκε από πρώην σύντροφό της, στην Ιταλία

Σε νοσοκομείο του Τορίνο, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου η 20χρονη κοπέλα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/2/2021

Φοιτήτρια από τη Φίλια τραυματίσθηκε από πρώην σύντροφό της, στην Ιταλία

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση  του σοβαρού τραυματισμού νεαρής φοιτήτριας από τη Φίλια της Δυτικής Λέσβου, από 27χρονο Αλβανό, στο Τορίνο της Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια είχε μεταβεί στην Ιταλία για να σπουδάσει. Ζούσε μαζί με την αδελφή της που σπούδαζε επίσης σε Πανεπιστήμιο του Τορίνο και μάλιστα τα δύο κορίτσια εργαζόταν για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα έξοδα της διαμονής και των σπουδών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Ιταλικών και ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης η 20χρονη Μυτιληνιά  φοιτήτρια τραυματίστηκε σοβαρά από πρώην σύντροφό της, όπως αναφέρεται, με αλλεπάλληλες μαχαιριές στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα και στο θώρακα.

Ο δράστης είναι 27 ετών, αλβανικής καταγωγής και πρώην σπουδαστής στο Πολυτεχνείο του Τορίνο. Σύμφωνα με τα στοιχεία περίμενε την κοπέλα σε πάρκινγκ, κοντά σε στάση του μετρό. Συνελήφθη άμεσα από τους καραμπινιέρους, κατηγορούμενος για απόπειρα δολοφονίας, ενώ περαστικοί είδαν την κοπέλα αιμόφυρτη και κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φοιτήτρια υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο νοσοκομείο Molinette και νοσηλεύεται  σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της είναι βελτιωμένη από χθες το βράδυ. Έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της και μάλιστα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους γονείς της στη Φίλια, οι οποίοι πραγματικά περνούν δύσκολες ώρες.

Με δηλώσεις που έκανε στη LaStampa η αδερφή της κοπέλας, αποκάλυψε πως το ραντεβού των δυο ήταν, μάλλον, προκαθορισμένο. «Μου είπε σε μήνυμα πως βρισκόταν μαζί του, αποκαλύπτοντας και το σημείο στο οποίο συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής. Στις 5 το απόγευμα που είπε πως όλα ήταν καλά και θα με καλούσε αργότερα. Αργά το απόγευμα, οι αστυνομικοί ήρθαν στο σπίτι μου και μου είπαν πως η αδερφή μου βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Δεν είδα ποτέ τον δράστη, δεν ξέρω πώς συναντήθηκαν. Ωστόσο, γνωρίζω πως είχε γίνει επικίνδυνος, φοβερά επικίνδυνος. Την απειλούσε στο Instagram, της έγραφε πως θα τη βλάψει και θα τη σκοτώσει. Μάλιστα, είχε εντοπίσει τον πρώην φίλο της αδερφής μου και τη γιαγιά μας στην Ελλάδα και τους έλεγε πολλές κακοήθειες. Της είπα να τον αναφέρει στην αστυνομία, γιατί κάποιος σαν αυτόν δεν μπορεί να παραμείνει ελεύθερος. Φαινόταν ότι ήταν πεπεισμένη, αλλά τότε δεν το έκανε» είπε χαρακτηριστικά,

Σύμφωνα, με την εφημερίδα  ilGiornale, ο 27χρονος είχε προσπαθήσει ξανά να βλάψει την νεαρή φοιτήτρια  πριν από μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα, στις 16 Φεβρουαρίου, συναντήθηκαν σε ένα διαμέρισμα στο Σαν Σαλβάριο του Τορίνο κι εκεί ο Αλβανός προσπάθησε να την  ακινητοποιήσει, κρατώντας μια σύριγγα με δηλητηριώδη ουσία. Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει και σκόπευε, αφού ξεπερνούσε το σοκ, να μηνύσει τον 27χρονο. Τα γεγονότα της Κυριακής, όμως, την πρόλαβαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γονείς του κοριτσιού ζούνε μόνιμα στη Φίλια και όπως αναφέρουν γνωστοί και φίλοι, είναι σοβαροί άνθρωποι, βιοπαλαιστές και μεγάλωσαν τα παιδιά τους με κόπο και αγώνα.

Το εικοσάχρονο κορίτσι, αναφέρει φίλος της οικογένειας, είναι μια σοβαρή και μετρημένη κοπέλα και όλοι όσοι τη γνωρίζουν έπαθαν σοκ όταν δημοσιοποιήθηκε το περιστατικό. «Οι γονείς της, αναφέρει, είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο πατέρας της από χθες είναι σαν το θηρίο στο κλουβί. Ψάχνουν τρόπο να ταξιδέψουν στην Ιταλία και να δούνε από κοντά το παιδί τους, να βεβαιωθούν ότι είναι καλά. Οι  συνθήκες είναι δύσκολες όμως,  και ακόμη και αν πάνε στο Τορίνο δεν θα μπορέσουν να την επισκεφθούν στο νοσοκομείο», σημειώνει φίλος της οικογένειας.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πασχαλινές εκπτώσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αφορά ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια που θα εκδοθούν για τις εορτές του Πάσχα
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τραυματιοφορέας και ιδιοκτήτης γραφείου τελετών

Μετά την παρέλευση έξι μηνων αποφυλακίστηκαν με περιοριστικούς όρους
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Λαμπάδες... origami στο Δημοτικό Σχολείο Νέων Κυδωνιών

Μια πρωτότυπη πασχαλινή δράση
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές από το Χαλάνδρι στο Μουσείο Προσφυγικής Μνήμης

Εμαθαν για την ιστορία των παραλίων της Μ. Ασίας
ΥΓΕΙΑ

«Να τα βάλετε με τα αφεντικά σας κ. Καλλιάνε, όχι με τους γιατρούς»

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση η Μυτιληνιά, Μίρνα Φαφουτέλλη, που έχασε τον άντρα της απαντά στο ξέσπασμα οργής του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη

Βρέθηκαν στην κατοχή του χάπια και χασίς
ΑΤΖΕΝΤΑ

Διήμερο πανηγύρι στη Λουτρόπολη Θερμής

Το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Γεωργίου από τον Λαογραφικό Σύλλογο Λουτρόπολης Θερμής
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές συζητούν με τον Χριστόφα

Συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Θερμής
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μοναδικό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο

Από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης με το Εργαστηριακό Κέντρο Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

«Ο κόσμος της Σοφίας» απέκτησε ιστοσελίδα

Xάρη στους μαθητές του ΕΠΑΛ Καλλονής
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ανακαινίστηκε ο δημοτικός σταθμός «Μαρία Αμπατζή»

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, ώστε ο σταθμός να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργικότητας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ημέρα χαράς και οικολογικής προστασίας για την Επάνω Σκάλα

Τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης με την Ανακύκλωση Αιγαίου, εθελοντές, δύτες, καταδρομείς καθάρισαν την ταλαιπωρημένη ακτή, τον βυθό, ενώ φύτεψαν και λουλούδια