× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σοβαρή βλάβη στο τηλεφωνικό δίκτυο Πολιχνίτου

Χωρίς σταθερό τηλέφωνο εδώ και 10 μέρες κάτοικοι της περιοχής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/12/2020

Σοβαρή βλάβη στο τηλεφωνικό δίκτυο Πολιχνίτου

Χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία, λόγω σοβαρής βλάβης στην υπόγεια καλωδίωση της Cosmote, έχουν μείνει πολλά σπίτια στην περιοχή του Πολιχνίτου από τις 11 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με αναφορά κατοίκων της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρουν, δημότες της περιοχής,  στον  Πολιχνίτο όπως και στα περισσότερα χωριά του νησιού μας  ζουν άνθρωποι υπερήλικες, μόνοι τους, χωρίς βοήθεια και χωρίς άλλο τρόπο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο, σημειώνουν,   είναι  ο μόνος τρόπος επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, με τα παιδιά και τα εγγόνια τους που ζουν μακριά, επομένως είναι ανάγκη να αποκατασταθεί άμεσα η βλάβη, τις άγιες αυτές ημέρες που η επικοινωνία των ανθρώπων είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Το «Ν» επικοινώνησε με το Τεχνικό Τμήμα της Cosmote  στη Λέσβο, το οποίο επιβεβαίωσε την ύπαρξη σοβαρού τεχνικού προβλήματος σε κεντρικό καλώδιο της περιοχής. Τις επόμενες ημέρες, εντός της επόμενης εβδομάδας, σημείωσαν ότι τα συνεργεία της εταιρείας θα αναζητήσουν με ειδικό εξοπλισμό τη βλάβη στην υπόγεια καλωδίωση και θα επιδιορθώσουν το πρόβλημα. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ