× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τη Δυτική Λέσβο για τους Σεισμόπληκτους της Σάμου

Καλούνται οι πολίτες από το Δήμο να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια όπως έγινε και στην περίπτωση της Καρδίτσας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/11/2020

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τη Δυτική Λέσβο  για τους Σεισμόπληκτους της Σάμου

Την ενεργή συμπαράστασή του, στη δοκιμαζόμενη από το μεγάλο σεισμό γειτονική μας Σάμο, όπως άλλωστε είχε κάνει και στην περίπτωση της Καρδίτσας, δείχνει έμπρακτα ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, ο οποίος με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ταξίαρχη Βέρρου και της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού Ζαχαρώς Ιαωκείμ, οργανώνει  συγκέντρωση ρουχισμού, μασκών και τροφίμων μακράς διαρκείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην προσπάθεια αυτή, απευθύνεται από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου κάλεσμα στον εθελοντισμό των δημοτών προκειμένου να συγκεντρωθεί μία σημαντική ποσότητα σε είδη πρώτης ανάγκης.

Ο τρόπος συγκέντρωσης των ειδών με τη συνεργασία και των Προέδρων των κοινοτήτων καθώς και η διαδικασία αποστολής τους, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού.     

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ