× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εκδήλωση για τη Λέσβο στο Λονδίνο με Λαζόπουλο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση προβολής που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/4/2024

Εκδήλωση για τη Λέσβο στο Λονδίνο με Λαζόπουλο

Ολοκληρώθηκε η προβολή της Λέσβου στην εκδήλωση που διοργάνωσε η  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο και  στο  «Ελληνικό Κέντρο» με την παρουσία περισσότερων από 300 Άγγλων και Ελλήνων καλεσμένων τους οποίους υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα προϊόντα της Λέσβου βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο , προσφέρθηκαν και γέμισαν τα τραπέζια της εκδήλωσης τα οποία διακοσμούσε το κλαδί ελιάς, αποτυπώνοντας συμβολικά τα 11 εκατομμύρια ελαιόδεντρα του νησιού, αφήνοντας ενθουσιασμένους τους προσκεκλημένους.

Πέραν τούτου, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Λάκης Λαζόπουλος,  αναφέρθηκε στο  νεοσύστατο «Διεθνές Φεστιβάλ Λέσβου Σαπφώ» που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Λέσβο και εντυπωσίασε το κοινό μιλώντας  για την stand up comedy, που θα παρουσιάσει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ  αλλά και για τη νέα του τηλεοπτική σειρά που θα γυριστεί στη Λέσβο.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν  οι: Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο Ιωάννης Τσαούσης, ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκος Κουρού, η Συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, η Εύα Νάθενα, ενώ παρευρέθησαν μεταξύ άλλων  οι:   καθηγητής του LSE και πρόεδρος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Κevin Featherstone , 13ος Λόρδος Βύρων , Δήμαρχος του Cambridge George Pippas , Πρόεδρος του Ιδρύματος Τσάκος Ευθύμιος Μητρόπουλος ,  Πρέσβειρα του Κινήματος προστασίας νήσων Χρυσάνθη Λαιμού,  Heini Alfayed,  Παύλος και Δημήτρης  Χορν,  Διευθύντρια του Ελληνικού  Κέντρου Νάγια Γιακουμάκη, Διευθύντρια του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου Ελένη Σκαρβέλη , γλύπτρια Καλλιόπη Λεμού καθώς επίσης και οι εφοπλιστές: Γ. Φαράκλας με τη σύζυγο του Άννυ,  Αναστάσιος  Φαφαλιός με την σύζυγο του Ευγενία Λαιμού Μπότσαρη , Μαρία Χατζηπατέρα, Χαράλαμπος  Χατζηπατέρας με τη σύζυγο του Καλλιόπη , Χρήστος Λ. Λεμός, Γιώργος Θ. Λαιμός , Νίκος Σκυλίτσης με τη σύζυγο του Πηγή Σκηνίτη, Πρόεδρο  του Λυκείου Ελληνίδων  Η.Β., αλλά και οι:  Βασίλης Κρουστάλλης του ABS ,  Αλέξανδρος Ξενάκης , Παναγιώτης Τρύφων , Ν. Σαρρής , Ξενοφών  Ζαχαρούδης (Αντιπρόεδρος Hellenic Bankers Association  ),Αγάπη Πολίτη, Έλενα Χατζηαλεξάνδρου, Δημήτρης Μονιούδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Ελλήνων Μηχανικών , κ.α.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ξεκίνημα μετ’ εμποδίων για τις φορολογικές δηλώσεις

Σωρεία προβλημάτων διαπιστώνουν οι λογιστές
ΕΡΓΑΣΙΑ

12 θέσεις στο Δήμο Μυτιλήνης

Μέχρι την Πέμπτη 23 Μαΐου η υποβολή των αιτήσεων
ΑΤΖΕΝΤΑ

Εκδήλωση στην Καλλονή για τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα

Υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Λέσβου
ΑΓΡΟΤΕΣ

Συνάντηση Αντωνέλλη με τους εργολάβους της Δακοκτονίας

Εν όψει της έναρξης του Προγράμματος καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς για το 2024
ΕΡΓΑΣΙΑ

Αγγελία εργασίας σε γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων

Ζητείται υπάλληλος στη Μυτιλήνη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κατά 5.000 αυξήθηκαν οι επιβάτες στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Οριακή ανάκαμψη της επιβατικής κίνησης τον Απρίλη παρά την σημαντική αύξηση των πτήσεων
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αρχισε η διαβούλευση για τον νέο κανονισμό του ΕΛΓΑ

Η εφαρμογή του θα ξεκινήσει το 2025 δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

1.115 ήταν οι αφίξεις με τσάρτερ τον Απρίλη

Χωρίς εκπλήξεις το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου του 2024 για τη Λέσβο
ΚΟΣΜΟΣ

Αντέχουν οι Ισπανικές εξαγωγές ελαιολάδου

Μέτρια αναμένεται η παραγωγή ελαιολάδου της Ισπανίας την ελαιοκομική περίοδο 2024 - 2025
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αύξησε τις εξαγωγές τυριών η Ευρωπαϊκή Ένωση το 2023

Μικρή αύξηση της παραγωγής αναμένεται για το 2024, σύμφωνα με τις εαρινές εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπή για την αγροτική οικονομία της Ε.Ε.
ΑΓΡΟΤΕΣ

20.000 ευρώ για υποστήριξη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας

Τεχνική σύμβουλο με απευθείας ανάθεση προσέλαβε η Περιφέρεια