× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εκτός εντατικής ο Μιχάλης Μπάκας

Αγωνιστής και στο πρόβλημα της υγείας του αποδεικνύεται ο γνωστός οικολόγος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Βάσω Χοχλάκα. Απόλυτα πετυχημένη η εγχείριση στον εγκέφαλο στην οποία υποβλήθηκε χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Δημοσίευση 4/10/2023

Εκτός εντατικής ο Μιχάλης Μπάκας

Σε απλό θάλαμο της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης νοσηλεύεται από το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου ο Μιχάλης Μπάκας. Ο οποίος ως γνωστόν υπεβλήθη χθες το μεσημέρι σε εγχείριση στον εγκέφαλο του από εξειδικευμένη ομάδα των νευροχειρουργών του ιδρύματος συνεπεία αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη νωρίς χθες Τρίτη το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές ο κ. Μπάκας βγήκε το μεσημέρι από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αφού «ξύπνησε» κανονικά, οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη δείχνουν ότι το αιμάτωμα εξαφανίστηκε η δε κλινική του εικόνα είναι πολύ καλή μετά από μια τέτοια επέμβαση.

Φυσικά θα παραμείνει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

Ο Μιχάλης Μπάκας, 50 μόλις ετών, γνωστός από τη δράση του στο χώρο της πολιτικής οικολογίας και από τους πλέον ενεργούς πολίτες της πόλης ένιωσε αδιαθεσία ακόμα από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, από την ώρα της συγκέντρωσης της υποψήφιας περιφερειάρχη Βάσως Χοχλάκα με την οποία και είναι υποψήφιος Σύμβουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν τα συμπτώματα εντάθηκαν κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο όπου μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετώπιζε και κρίθηκε απαραίτητη η είσοδος του στο χειρουργείο.

Ο Μιχάλης Μπάκας γεννήθηκε το 1973 στην Καλαμάτα, και από τα 18 του χρόνια ζει μόνιμα στη Μυτιλήνη όπου και δημιούργησε την οικογένεια του. Σπούδασε στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενώ ερευνητικά έχει ασχοληθεί με περιβαλλοντικά οικονομικά και την περιβαλλοντική πολιτική. Ενεργοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα, διετέλεσε πρόεδρος στο Σύλλογο Φοιτητών του Τμήματος Περιβάλλοντος και εδώ και χρόνια εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ως ενεργός πολίτης συμμετέχει σε εθελοντικές και οικολογικές ομάδες και συμμετέχει σε προγράμματα περιβαλλοντικής ενημέρωσης σε φορείς και σχολεία.

Ενεργός αυτοδιοικητικά μάλιστα έχει διατελέσει και Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Οικολογικός Άνεμος». Το όνομα του έχει ταυτιστεί με το κίνημα της πολιτικής οικολογίας στη Λέσβο αλλά και σε όλο το βόρειο Αιγαίο.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πάει άλλο με αυτή την Ευρώπη»

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Αφροδίτη Κτενά μιλά στο «Ν» για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη Μουτζούρη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών

Ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα του νομού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης

Παρακολούθησε την παρουσίαση ψηφιακών εργασιών που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Λέσβου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ερμού, σχολεία και σημαίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Μεγάλη δράση εν όψει των ευρωεκλογών στα καταστήματα της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έλληνες και Τούρκοι, με προορισμό τον Μανταμάδο στη χάρη του Αρχαγγέλου

Χιλιάδες επισκέπτες καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακτοπλοϊκά στη Λέσβο για το πανυγήρι του Ταξιάρχη. Μεγάλο ενδιαφέρον και από τους Τούρκους επισκέπτες οι οποίοι μεταβαίνουν στο προσκύνημα για να δουν τα δρώμενα
ΧΩΡΙΑ

Συμβουλές‑οδηγίες της Τροχαίας για τους προσκυνητές του Ταξιάρχη Μανταμάδου

Για την ασφαλή κίνηση των οδηγών οχημάτων και των πεζών
ΧΩΡΙΑ

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο προσκύνημα των Αρχαγγέλων στον Μανταμάδο»

Ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Προσκυνήματος πατήρ Ευστράτιος Δήσσος μίλησε για το ιστορικό της μεγάλης γιορτής και τους χιλιάδες προσκυνητές από όλη την χώρα που ήδη καταφθάνουν με κάθε μέσο