× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο μικρός, αλλά «χρυσός» Στράτος Δαλέκος του πινγκ πονγκ

Ο Μυτιλήνιος αθλητής μίλησε στο «Ν» εν όψει της τελικής φάσης του πανελλαδικού πρωταθλήματος

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 4/5/2022

Ο μικρός, αλλά «χρυσός» Στράτος Δαλέκος του πινγκ πονγκ

Την πρόκριση στη τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παμπαίδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) εξασφάλισε με χρυσό μετάλλιο ο Στράτος Δαλέκος στα προκριματικά του αγωνίσματος που διεξήχθησαν τον περασμένο Μάρτιο στη Χίο, και μαζί με τον Στράτο Κουτρή, από το αθλητικό σωματείο «Άθληση» ήρθαν να μας μιλήσουν στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Στράτος Δαλέκος είναι μόλις 10,5 ετών, πηγαίνει στην Ε τάξη Δημοτικού και προπονείται εφτά ώρες την εβδομάδα στο προπονητήριο της «Άθλησης», προερχόμενος από το σωματείο «Μάκαρα». Ο ίδιος εκφράζει τις ευχαριστίες του στον προπονητή του, Γιώργο Δουβαλέτα, τον Στράτο Κουτρή από την «Αθληση» που εξασφάλισε χώρο, αλλά και στους γονείς του Λευτέρη Δαλέκο και Μαρία Γιαννέλλη που έχουν γράψει κι εκείνοι την ιστορία τους… στο βόλεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν στη Β δημοτικού όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το πινγκ πονγκ, αφού το θαύμαζε από τηλεόρασης και έκτοτε δεν ξεκολλάει. Προλαβαίνει μάλιστα και κάνει και ποδόσφαιρο, αγγλικά και γερμανικά.

Ο 10χρονος Μυτιληνιός αθλητής σφράγισε την παρουσία του στους 48 καλύτερους αθλητές της χώρας στις ηλικίες κάτω των 12 ετών μέσα από τους αγώνες της Χίου και είναι αισιόδοξος για την τη τελική φάση, όπου προκρίθηκε και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 10 κ 11 Ιουνίου. Δεν έχει άγχος όμως ο ίδιος, ούτε ο Στράτος Κουτρής, γιατί μπορεί λόγω ηλικίας να συμμετάσχει και την επόμενη χρονιά στους αγώνες.

Εξάλλου η «Άθληση» στοχεύει στην ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα, την ίδια ώρα που προσπάθησε να σώσει το πινγκ πονγκ, καθώς το πήρε… η μπάλα του κολυμβητήριου της Μυτιλήνης όταν έκλεισε το 2014, μαζί με άλλα αθλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη: 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Τίμησαν στη Μυτιλήνη την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας στην Επάνω Σκάλα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσιάσθηκε το βιβλίο «Ο κόσμος καίγεται»

Από το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ και τις εκδόσεις Τόπος έγινε η παρουσίαση του βιβλίου των Πέτρου Κόκκαλη και Ξενοφώντα Κοντιάδη
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτη δρομολόγηση του Asterion II

Μπαίνει στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς οχημάτων και φορτηγών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες

Και η νεολαία και ο λαός, μπορεί να αξιοποιήσει κάθε κάλπη για να δοθεί συνέχεια στον αγώνα, που αποκρούει την πολιτική που υπερασπίζεται τους λίγους σε βάρος των πολλών» τόνισε η βουλευτής του κόμματος Αφροδίτη Κτενά στην ομιλία της στην εκδήλωση του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μπακογιάννης και Κοσιώνη στην Αγιάσο

Δοκίμασαν λουκουμάδες στο κατάστημα της πρώην Προέδρου του χωριού Διαμάντως Ρουγκέλλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Ταγματάρχης Παπαγιάννης... ξανά στο Κιόσκι Μυτιλήνης

Άπαντες παρόντες στην πλατεία Ελευθερίας, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του νεκρού Διοικητή του Τάγματος των Λεσβίων στρατιωτών, στην πολύνεκρη Μάχη του Σκρά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πάει άλλο με αυτή την Ευρώπη»

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Αφροδίτη Κτενά μιλά στο «Ν» για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη Μουτζούρη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών

Ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα του νομού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ